Početna Događanja Hrvatska Tattoo Konvencija u 11d paviljonu Zagrebačkog Velesajma

Hrvatska Tattoo Konvencija u 11d paviljonu Zagrebačkog Velesajma

653
0

Po šesti puta održat će se Hrvatska Tattoo Konvencija 2019. u 11d paviljonu Zagrebačkog Velesajma, sajam tetoviranja i opreme, poslastica za sve ljubitelje tetovaža, piercinga, bodypaintinga i retro kulture!

6. HRVATSKA TATTOO KONVENCIJA

ZAGREB

17.-19. 5. 2019.

Zagrebački Velesajam, Paviljon 11d, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb

Sudjelovanje na ovogodišnjoj Hrvatskoj Tattoo Konvenciji 2019. najavili su brojni saloni tetoviranja iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Mađarske, Austrije, Japana, Njemačke i Švicarske s preko 100 prijavljenih majstora tetoviranja! Ovaj puta u goste stiže svjetski poznati majstor Jurgis Mikalauskas, legenda realizam portreta u boji! Dođite i uvjerite se sami kako izgledaju vrhunske tetovaže svjetske klase!

U sklopu konvencije na kraju svakog dana održavaju se izbori za najbolje tetovaže u raznim kategorijama, sudionici dobivaju bogate nagrade sponzora a pobjednik konvencije dobiva pravo sudjelovanja i besplatan štand na najprestižnijoj Londonskoj Tattoo Konvenciji!

Osim majstora tetoviranja na konvenciji su prisutni izlagači sa svojom ponudom otkačene odjeće, jedinstvenim nakitom kao i raznim artiklima prateće industrije.

Također ove godine imat ćemo priliku vidjeti Car&Bike Custom Show izložene američke oldtimer automobile, custom motore najpoznatijih prerađivača motocikala iz Slovenije i Hrvatske a po prvi puta u Hrvatskoj imat ćete priliku i uživo vidjeti cestovno čudovište, jedinstveni Boss Hoss motocikl s V8 pogonskim motorom!

Tradicionalno, bira se najljepša Pin-Up djevojku, natjecanje koje svaki puta privlači veliki broj djevojaka i fotografa, a bodypainting majstori oslikavat će tijela svojih modela.

U zabavnom dijelu programa nastupit će međunarodni burlesque performeri, mađioničari, hodači na štulama i plesači koji će zabaviti publiku do kasnih sati!
Posjetite ih, napravite novu ili svoju prvu tetovažu, dogovorite svoj termin kod domaćih i stranih majstora tetoviranja koji sudjeluju i tetoviraju na konvenciji, posavjetujte se u vezi vaše sljedeće tetovaže sa stručnjacima, educirajte se, kupite opremu, ili samo razgledajte, bez obveze i zabavite se.
Svi ste dobrodošli!

RADNO VRIJEME:
Petak: 12:00 – 01:00
Subota: 10:00 – 24:00
Nedjelja: 10:00 – 20:00

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Zagrebački Velesajam, Paviljon 11d.

CIJENA ULAZNICA:
40 kn / – jedan dan
100 kn / – za sva 3 dana