Početna Izbor HR Top 40: Zabilježena tri nova ulaza među najslušanije

HR Top 40: Zabilježena tri nova ulaza među najslušanije

345
0

Najnovije podatke na listi HR Top 40 još jednom je obilježio singl Voli me Petra Graše u izdanju Tonike koji ne silazi s broja 1 na radijskim postajama diljem Hrvatske. Slijedi ga uspješan duo – Marko Kutlić i Nela s pjesmom U zagrljaju spašeni koja također čuva svoju visoku poziciju već nekoliko tjedana zaredom. Pjesmu izdaje Hit Records, kao i singl na trećemu mjestu koji pripada Giulianu100 posto lud, a koji je tjedan ranije ostvario najviši ulaz na listu.

U ukupnom poretku, tri nove pjesme predstavljaju novitete na listi, među kojima je najviši ulaz ostvario singl Samo poželi koji izvode Gea & Ivana Marić u izdanju Croatia Recordsa. Zanimljiva proljetna pop pjesma javnosti je predstavljena uoči objavljivanja debitantskog albuma grupe Gea koji priprema za kraj godine. Svoj prvi ulazak na listu zabilježili su i Kumovi s pjesmom Rajna u izdanju Croatia Recordsa, a novi ulaz pripada i Maji Posavec sa singlom Trnoružica koji izdaje Aquarius Records.

Najviši skok ostvarile su The Frajle i Vanna s pjesmom Ako je vrijedilo išta, dok status najizdržljivijeg hita u radijskom eteru čuva pjesma Rekao si Nine Badrić.

Na regionalnim je listama Petar Grašo još uvijek najslušaniji izvođač sa singlom Voli me, što također predstavlja nepromijenjenu situaciju u odnosu na podatke tjedan ranije.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.