Početna Izbor HR Top 40: Vigor s ‘Okusom ljubavi’ osvaja radijsku publiku

HR Top 40: Vigor s ‘Okusom ljubavi’ osvaja radijsku publiku

HR Top 40 listu još uvijek predvodi Nina Badrić i pjesma Ja još uvijek imam istu želju (Aquarius Records).

Lista HR Top 40 donosi službene i sveobuhvatne rezultate mjerenja radijskog emitiranja na preko 130 radijskih stanica u Hrvatskoj. Podaci servisa 1Played odnose se na tjedan od 6. do 12. rujna, od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

Albina je s pjesmom La La Love (Universal Music Hrvatska) na drugom mjestu liste, dok je treće mjesto pripalo singlu Zaplesala je s ljetom (Croatia Records/MenartMarka Kutlića i Matije Cveka.

Na visokom četvrtom mjestu nalazi se grupa Vigor s pjesmom Okus ljubavi (Campus) koja je ostvarila novi najviši ulaz na listi. Glazbu i stihove napisao je Dominik ŠuškovićLeo Škaro je aranžirao pjesmu, a ona je snimljena u studijima Spalaton Atelier 54. Zabavan videospot kreirao je Vedad Jašarević.

Iz grupe Vigor poručili su: “Ovom pjesmom slavimo čistu i pravu ljubav. Današnji svijet je nekako obojan crnim bojama, što možemo vidjeti svakodnevno na televiziji i po društvenim mrežama, pa smo htjeli upravo iz tog razloga podsjetiti ljude kako je ljubav jedini pokretač onog lijepog i iskrenog. Čovjek koji živi i diše ljubav, nema vremena razmišljati o drugim, ružnim stvarima. Život je prekratak za mržnju i podjele i upravo s pjesmom ‘Okus ljubavi’ smo htjeli skrenuti pažnju na to jer sve pored nas prolazi munjevitom brzinom i baš iz tog razloga treba sipati ljubav na svakom koraku jer sve suprotno od toga je prazan i promašen život. Glazbeni urednici su to prepoznali kao i publika i to je naša najveća satisfakcija.”.

Na petom je mjestu mlada pjevačica u usponu – Zsa Zsa. Ante Pecotić i Bojan Šalamon autori su pjesme s petog mjesta, Volim što te ne volim (Rubikon Sound Factory).

„Ma presretna sam! Pjesma još nema ni spot, malo se zakompliciralo, ali već je našla svoj put do publike! Reakcije su odlične i jedva čekam da bude u kompletu s videom! Vjerujem da je stvarno dostojna nasljednica ‘Ove ljubavi’ i meni jedna od mojih najdražih pjesama jer sam imala puno prostora za frljice i backvokale, a u tome posebno guštam kad pjevam! I da, HVALA svima koji me prate, podržavaju i koji su strpljivi s obzirom na to da mi treba godinu dana da izbacim novu pjesmu. Uvijek se trudim da dodamo bar neki mali novi moment u odnosu na stare pjesme… da vam uvijek bude zanimljivo!“ , rekla nam je Zsa Zsa.

Ivica Sikirić Ićo s pjesmom Opet je jubin cilin tilon (Scardona) također bilježi novi ulaz na listu, i to na 38. mjesto. Najveći skok osvojio je Jure Brkljača i Prozor (Hit Records) – s 31. mjesta popeo se na 12. mjesto liste!

Što se tiče slušanosti po regijama, Istra i primorje najviše uživaju u pjesmi Sama (Croatia RecordsUrbana & 4, a Zagorje je naklonjeno grupi Vigor i Okusu ljubavi. U ostatku Hrvatske i dalje je najslušanija pjesma Ja još uvijek imam istu želju Nine Badrić.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here