Početna Izbor HR top 40: Vanna ponovo na vrhu ljestvice

HR top 40: Vanna ponovo na vrhu ljestvice

977
0

Svojim novim singlom Suze na kiši Vanna je ponovo izborila čelnu poziciju nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40, koju donosi Hrvatska diskografska udruga. Na drugo mjesto smjestili su se Songkillers feat. Nikola Marjanović s pjesmom Nisi tu, dok je prošlotjedni broj jedan Pavelov Poslije nas na trećoj poziciji.

“Presretna sam, ovo je sjajno! Drago mi j­e zbog autora Ante Pecotića koji je jako dugo radio na pjesmi Suze na kiši i vjerovao u njen uspjeh, radujem se zbog pub­like koja ju je očito zavoljela, a prven­stveno sam zahvalna svim onim radio i televizijskim postajama i njihovim urednicima koji ju emitiraju i koji ne dijele i­li pak zapostavljaju hrvatsku glazbu”, istaknula je Vanna.

Najviši ulaz ovoga tjedna ostvarila je Jelena Rozga koja je s novim singlom Udajem se ušla na top listu sa šestog mjesta.

Na regionalnim top listama iz tjedna u tjedan šaroliko. Na prvo mjestu u Dalmaciji te Istri i Primorju smjestili su se Luminize i Marin Jurić Čivro sa svojim zajedničkim hitom Zašto još volim te. U Slavoniji broj jedan ovoga puta je Vanna, u Gradu Zagrebu Songkillers i Nikola Marjanović, a u Središnjoj Hrvatskoj Pavel, dok je Zagorje najviše slušalo Jelenu Rozgu.