Početna Izbor HR Top 40: Tony Cetinski ostvario najveći skok svojim novim hitom

HR Top 40: Tony Cetinski ostvario najveći skok svojim novim hitom

568
0

Ambasador Nacionalnog dana albuma prošlog je tjedna svojim novim hitom ‘Ja ne znam nikog boljeg za tebe‘ ostvario veliki uspjeh u broju emitiranja na radijskim postaja diljem Hrvatske. Tony Cetinski svojom pjesmom u izdanju Hit Recordsa skočio je na treće mjesto i dokazao kako njegova nova pjesma može ozbiljno konkurirati ‘Generalu bez činova’, hitu koji je tjednima dominirao vrhom HR Top 40 ljestvice.

Pjesmu potpisuje Miroslav Rus, a sam Tony predstavio je ovu pjesmu kao svjedočanstvo ljubavi sa svojom suprugom te ujedno poklon za njihovu petu godišnjicu braka. Nesumnjivo, publika je širokih ruku i otvorenih ušiju i srca dočekala jedan od njegovih najromantičnijih hitova.

„Hvala svima što ste toliko zavoljeli pjesmu i poruku koju ona šalje. I nju smo kao i sve pjesme na albumu radili bez ikakvih kalkulacija i razmišljanja hoće li biti prva ili posljednja na top ljestvici tako da nam je posebno drago i veseli nas svaki skok kao dokaz da ste i ovaj singl prigrlili kao svoje tek rođeno dijete. Hvala, hvala, hvala!“ – rekao je Tony Cetinski.

Prvim mjestom i dalje dominira Nina Badrić svojim najnovijim singlom ‘Rekao si‘, pjesmom u izdanju Aquarius Recordsa koja je ujedno beziznimno prednjačila na svakoj od regionalnih listi diljem Hrvatske.

Drugo mjesto i dalje čuva Igor Delač sa svojom ‘Ljubavi‘, pjesmom koja se tjednima drži svoga vrha na HR Top 40 listi. Pjesmu izdaje Croatia Records.

Nove ulaze na prošlotjednu listu čine Pravila igre i pjesma ‘Još si sve u meni‘ u izdanju Menarta, zatim Luka Basi i njegov hit ‘U bijelom‘ u izdanju Croatia Recordsa te Aljoša Šerić koji u izdanju Dallas Recordsa pjeva svoj novi singl ‘Glup‘.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.