Početna Izbor HR top 40: ‘Sunce, oblak, vjetar’ i Mia Dimšić stigli do prvog...

HR top 40: ‘Sunce, oblak, vjetar’ i Mia Dimšić stigli do prvog mjesta

Nakon četiri tjedan na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40 Mia Dimšić s novim singlom ‘Sunce, oblak, vjetar’ stigla je do prvog mjesta. Mile Kekin s ‘Renoom 4’ nakon punih devet tjedana na čelnoj poziciji ovoga puta je drugi, dok se Massimo s ‘Neka ti plove brodovi’ nalazi na trećem mjestu.

Najviši novi ulaz zabilježila je grupa Vigor koja se s novim singlom ‘Marija’ u svom prvom tjednu na listi smjestila na visoko šesto mjesto. Uz grupu Vigor svoje mjesto u top 40 ovoga puta našli su i Žanamari Feat. Joshua Macks s pjesmom ‘Pina Colada’, Ivan Zak i njegova ‘Opasna’ te Kameny Feat. Dora Vestić s ‘Ljeto života’.

Na regionalnim listama ovaj tjedan šaroliko, Massimo se nalazi na prvim mjestima u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj, Zagorju i Slavoniji, Mia u Istri i Primorju, dok je Mile Kekin s ‘Renoom 4’ dalmatinski broj jedan.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here