Početna Mozaik HR top 40: Srce za vodiča Petra Graše najviši novi ulaz

HR top 40: Srce za vodiča Petra Graše najviši novi ulaz

1185
0

‘Srce za vodiča’, novi singl Petra Graše koji izvodi u suradnji s Hanom Huljić, u prvom tjednu našao se na šestom mjestu te tako postao najviši novi ulaz ovotjedne top-liste HR top 40. Na prvo mjesto već četvrti tjedan zaredom smjestio se Gibonni s pjesmom ‘Onako od oka’, na drugom je Detour i ‘Zaljubila sam se’, dok je treća Nola sa singlom ‘Moj svijet’.

Drugi Grašin singl ‘Moje zlato’ najizdržljivija je pjesma top-liste te se na njoj nalazi već 44 tjedna. Povratak u top 40 ostvario je Damir Kedžo i njegov ‘Korijen u pijesku’, dok je nova na listi i Vatra s pjesmom ‘Ranjeni’.

“Kad je objavljena pjesma ‘Moje zlato’ mnogo je ljudi smatralo da će teško nadmašiti jačinu hita ‘Uvik isti’. Sada o hitu ‘Moje zlato’  i njezinom dometu ne treba puno niti govoriti. Kada sam prvi put čuo pjesmu ‘Srce za vodiča’ jednostavno sam znao da je to sljedeća pjesma koju trebam otpjevati.  Ne želim prognozirati, no definitivno vjerujem kako ima snagu i domet hita. No, ono što je najvažnije i čemu se nadam, jest da će se publika i uz ovu pjesmu radovati, stariti i provoditi neke emotivne trenutke”, istaknuo je Grašo na predstavljanju novog singla predvidjevši tako njegov uspjeh.

‘Onako od oka’ pokorila je i sve regije u Hrvatskoj pa se tako nalazi na prvim mjestima top-listi u Slavoniji, Dalmaciji, Zagorju, Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 140.