Početna Izbor HR Top 40: Pravila igre na prvome mjestu, Jure Brkljača najviše skočio...

HR Top 40: Pravila igre na prvome mjestu, Jure Brkljača najviše skočio na listi

156
0

Na tron liste HR Top 40 zasjeo je bend Pravila igre. Njihov ljubavni hit Samo zbog nje u izdanju Gema Produkcije, prema prošlotjednim podacima, se najviše emitirao. Ovaj zarazan singl nastao je u suradnji s EFZG-om i prvi je takav projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni. Samo zbog nje postao je omiljen izbor radijskih urednika.

Dečki iz Pravila igre zahvalili su publici, kolegama i radijskim urednicima na podršci:

Svakoga dana dobivamo prekrasne poruke i komentare podrške svih vas kojima je pjesma ušla u uši i srca, na čemu vam neizmjerno hvala! Doveli ste nas do broja 1, i tako s nama poklonili EFZG-u najljepši poklon za rođendan na današnji dan, a to je ulazak u 100-tu godišnjicu s vlastitom himnom na vrhu liste emitiranja! Hvala i radijskim urednicima, kao i kolegama iz industrije na svim pozitivnim kritikama. Sve vas puno vole vaša Pravila igre!

Pravilima igre na listi se približava Jure Brkljača koji je ovog tjedna s pjesmom Lipa ostvario najveći skok. Svojoj publici poklonio je još jedan ljubavni hit pun emocija i izazvao lavinu pozitivnih komentara. Publika, a očito i radijski urednici, oduševljeni su pjesmom opisujući ju kao „neopisivu“ i „savršeno laganu“. Singl izdaje Hit Records, a glazbu i tekst potpisuje Miroslav Rus.

Skromni Jure Brkljača ovom se prilikom zahvalio svima koji su zaslužni za pjesmu:

Svoj glazbeni put od početka sam shvatio, kao put od tisuću koraka, a drago mi je da taj put započinje upravo ovakvim skokovima. Želim se zahvaliti svojoj diskografskoj kući Hit Records, svim medijima, glazbenim urednicima, koji su prepoznali pjesmu, publici i naravno autoru pjesme Miroslavu Rusu“, izjavio je.

Novi ulazi na listi pripali su Danijeli Martinović i Psihomodo Popu. Danijelin Čovjek bez adrese nastao je u izdanju Tonike, dok je iz Dallas Recordsa stiglo Digitalno nebo Psihomodo Popa.

Na regionalnim listama, Franka je s pjesmom Sve dok sanjaš u izdanju Croatia Recordsa i Karpo Medije prva po radijskom emitiranju u Dalmaciji, Istri i Primorju, Slavoniji. Pravila igre i Samo zbog nje najviše su se emitirali u Središnjoj Hrvatskoj, Zagorskoj regiji te Gradu Zagrebu.