Početna Izbor HR Top 40: pocket palma s ‘Pogledom’ osvaja novi najviši ulaz

HR Top 40: pocket palma s ‘Pogledom’ osvaja novi najviši ulaz

Igor Delač je s pjesmom Samo zbog vas (Croatia Records) ponovno na prvom mjestu HR Top 40 liste. Vanna se s Pjesmom o tebi (Croatia Records) popela s petnaestog na drugo mjestu liste, dok je treće mjesto pripalo pjesmi Ja još uvijek imam istu želju (Aquarius Records) Nine Badrić.

Na četvrtom je mjestu i dalje Zsa Zsa s pjesmom Volim što te ne volim (Rubikon Sound Factory), a peto mjesto pripalo je pjesmi Kiša (Z’naab) (Dallas Records) pjevača Gibonnija.

Titulu novog najvišeg ulaza osvojila je pjesma Pogled (Aquarius Records) benda pocket palma. Pjesma je ušla na 31. mjesto, glazbu i tekst napisao je dvojac – Anja i Luka, dok je spot režirao Benjamin Strike.

Iz pocket palme rekli su: “Predrago nam je da se naš novi singl ‘Pogled’ popeo tako visoko na ljestvici, to nam daje do znanja da je sav trud koji ulažemo u sebe i svoju glazbu vidljiv i drugima.“.

Na listu su također ušle i Vatra u tami (Croatia Records) koju izvodi Ivano te pjesma Nene BelanaNa cvitnu nedilju (Dallas Records). Vatra u tami ušla je na 37., a Na cvitnu nedilju na 39. mjesto liste.

Najveći skok osvojila je pjesma Ptice (Menart) pjevača Matije Cveka koja se s 32. mjesta popela na 17. mjesto liste. Što se tiče najizdržljivijih na listi, tu titulu i dalje drže Volim kako se smiješ (Dallas Records) i Nikolina Tomljanović & Belfast Food koji su na listi već 39 tjedana.

Što se tiče regionalne slušanosti, Istra i primorje i Dalmacija najviše su slušali Vannu i Pjesmu o tebi, a ostatak Hrvatske prošlog je tjedna najviše uživao u Igoru Delaču i pjesmi Samo zbog vas.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here