Početna Izbor HR TOP 40: Po prvi puta na listi slušamo nove pjesme Grupe...

HR TOP 40: Po prvi puta na listi slušamo nove pjesme Grupe Vigor, Flyera te Vinka Ćemeraša & Talvi Tuulija

38
0

HR TOP 40 bilježi tri nova singla na listi najemitiranijih domaćih pjesama!

Najviši ulaz ostvarili su najbolji domaći zabavljači iz Grupe Vigor. Premda je jesen započela, ovi Osječani svojom novom karizmatičnom pjesmom Naša noć, publici i dalje donose sjajne vibracije i zagarantiranu (post)ljetnu zabavu. Svojim hitovima koji ulaze u uho te neiscrpnom energijom, i dalje potvrđuju svoje mjesto na domaćoj sceni zabavne glazbe. Glazbu i tekst potpisuje Tihomir Kožina Tihy, dok su za aranžman zaslužni Davor Totović i Raay Music. Pjesmu izdaje Campus.

Svaki put kada pop grupa Flyer objavi novu pjesmu publika je oduševljena njihovom dobrom vibracijom i pozitivnom energijom, iako su i teme koje u pjesmama obrađuju ponekad poprilično tužne. Navedeno se odnosi i na njihov singl 23 minute, koji predstavlja još jedan novi ulaz na HR TOP 40. Pjesma govori o tome koliko god da je rastanak težak, njegovi posljednji magični trenuci će se uvijek pamtiti. Mario Kovač kao autor glazbe i teksta pjesme ponovno pokazuje svoj sjajan smisao za dobru glazbu. Ovaj singl izdala je diskografska kuća Croatia Records.

“Ostale su 23 minute s voljenom osobom, i tu tematiku smo željeli predstaviti kroz feelgood glazbu. Kroz taj kontrast željeli smo pokazati da sve nesuđene ljubavi ne završe loše i da će na kraju sve biti u redu. Bilo nam je prekrasno raditi na pjesmi i spotu i nadamo se da će se slušateljima svidjeti”, rekao je Mario Kovač

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nakon autorskog singla Samo da ti si tu, koji smo imali priliku slušati na početku ljeta, predstavljaju i hit spreman za jesenske dane. Njihova nova pjesma Nauči me, oduševila je radijski eter i tako se zasluženo našla na listi najemitiranijih domaćih singlova. Tekst, glazbu i aranžmana, odnosno cijelu pjesmu u potpunosti potpisuje Srđan Sekulović – Skansi, dok su ostali članovi benda pripomogli u nekim sitnim detaljima. Pjesmu izdaje Universal Music Hrvatska. Polako, ali sigurno, ovi mladi glazbenici grade svoj glazbeni put.

Najveći skok u HR TOP 40 ljestvici, i to s 36. na 26. mjesto, ovaj put ostvarila je pjesma koju izdaje Scardona, Ostajem tu, Tomislava Bralića i Klape Intrade, dok je hit iz kuće Dallas Records, Ne daj na nas, Pavela i Tedija Spalata, najizdržljiviji.

Pjesma koja i dalje neupitno čvrsto drži sam vrh ljestvice na listi najemitiranijih domaćih pjesama je Massimov hit Mali krug velikih ljudi. Autorstvo potpisuje pjevač benda Vatra, Ivan Dečak, a izdaje ju Aquarius Records. Na drugom mjestu i dalje imamo priliku slušati Ovu ljubav, mladog glazbeničkog dua – popularne pjevačice Zsa Zse i trap zvijezde Hiljsona Mandele. Autor teksta i glazbe je Ante Pecotić, dok Bojan Šalamon – Shalla potpisuje aranžman i produkciju. Pjesmu izdaje Rubikon Sound Factory. Na treće mjesto popela se Mia Dimšić, sa singlom Sretan put, objavljenom na istoimenom albumu. Na njoj su zajednički radili Mia Dimšić, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić. Za izdavanje zaslužna je diskografska kuća Croatia Records.

Kad je riječ o regionalnoj listi, singl Mali krug velikih ljudi etablirao se na najvišem mjestu u svim regijama od Dalmacije, Grada Zagreba, Istre i primorja pa sve do Slavonije, Središnje Hrvatske i Zagorja.