Početna Izbor HR Top 40: Petar Grašo osvojio vrh ljestvice

HR Top 40: Petar Grašo osvojio vrh ljestvice

172
0
Petar Grašo predstavlja novu pjesmu Neće nas zauvik bit i osvaja prvo mjesto na HR Top 40 najemitiranijih domaćih hitova!

Jedan od najuspješnijih glazbenika u regiji nakon niza hitova koji su nerijetko osvajali radijski eter objavljuje novi singl. Kao i mnogo puta do sada pjesma je nastala vrlo spontano i u jednom dahu, a za nju je zaslužan već dobro poznati tim sačinjen od Vjekoslave Tončija Huljića te samog pjevača, Petra Graše, čiji hitovi osvajaju srca publike kao i vrhove ljestvica slušanosti.

Pjesma Neće nas zauvik bit’ tako je postala naslovna pjesma nove humoristične serije Nove TV pod nazivom Dar Mar. Pjesmu izdaju diskografske kuće Tonika i Croatia Records.


Petar Grašo, Neće nas zauvik bit, Tonika i Croatia Records

Prvi, a ujedno i najviši novi ulaz na listu, pripada pjesmi pod nazivom U hladnoj sobi, popularnog benda Pravila igre, te osvaja visoko treće mjesto na listi. Bend se može pohvaliti i visokim petim mjestom YouTube trending liste prošlog tjedna.

Na pjesmi su radili hit mejkeri Sonja i Miro Buljan, a aranžman i produkcija je zajedničko djelo članova benda i svima poznatog producenta Nikše Bratoša. Ova snažna ljubavna pjesma prava je jesenska poslastica kojom se nastavlja niz uspješnih singlova. Pjesmu izdaje Gema produkcija.


Pravila igre, U hladnoj sobi, Gema produkcija

Buđenje, grupa koja si je odavno osigurala status na glazbenoj sceni, udružila je snage s jednom od najboljih pjevačica, neponovljivom Zoricom Kondžom. Rezultat je nova verzija pjesme Svađa, objavljene na posljednjem studijskom albumu Buđenja, Samo ti, samo ja (2018.), koja se po prvi put nalazi na listi.

Glazbu i tekst potpisuje Darko Bakić, glazbeni producent je gitarist BuđenjaVedran Baotić, dok su za miks i mastering zaslužni Tomislav Mrduljaš i Igor Ivanović. Režiju spota snimljenog u predivnom cetinskom kraju, točnije u Trilju, te u Kaštelima potpisuje Ante Gusić. Pjesmu izdaje Croatia Records.


Buđenje feat. Zorica Kondža, Svađa, Croatia Records

Legendarni funk sastav The Bastardz ove godine definitivno ima razloga za slavlje, jer obilježavaju tri desetljeća postojanja i dvadeset i pet godina od objave prvog diskografskog izdanja EP-a Your Love (Tvoja ljubav), koji je ujedno i prvo izdanje koje je objavila diskografska kuća Aquarius Records.

Ususret nadolazećem slavljeničkom izdanju The Bastardz u suradnji s Marijem Huljevom predstavljaju groovy singl Što je svijet bez ljubavi, u izdanju Aquarius Records i Sipa Music, koji se na HR Top 40 listi javlja kao posljednji novi ulaz.


The Bastardz, Što je svijet bez ljubavi, Aquarius Records i Sipa Music

Na drugom mjestu našao se Massimov hit Mali krug velikih ljudi. Autorstvo potpisuje frontmen benda VatraIvan Dečak, a izdaje ju Aquarius Records.

Kad je riječ o regionalnoj listi, Dalmaciju te Istru i Primorje osvojila je pjesma Neće nas zauvik bit. U Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagrebu i Zagorskoj regiji vlada hit U hladnoj sobiOva ljubavZsa Zse feat. Hiljson Mandela, prva je u Slavoniji. Pjesmu izdaje Rubikon Sound Factory.