Početna Izbor HR Top 40: Nina i dalje na broju 1, najveći skok ostvarila...

HR Top 40: Nina i dalje na broju 1, najveći skok ostvarila Colonia

109
0

U skladu s vrućim temperaturama, toplo je postalo i u domaćem radijskom eteru. Prema prošlotjednim podacima HR Top 40, pjesma Ljetni dan grupe Colonia ostvarila je najveći skok na listi najemitiranijih singlova.

U izdanju Croatia Recordsa, spomenuti singl pripada albumu Nova era, a svojim atraktivnim melodijama i zaraznim ritmom nastavlja niz uspješnica ove dance grupe. Glazbu, tekst i aranžman  pjesme potpisuje Boris Đurđević, a zanimljiv video uradak snimljen je na lokaciji Marine Novi u Novom Vinodolskom. Ljetni ton kojim odiše ovaj singl siguran je razlog da nastavi svoj boravak među najemitiranijim pjesmama ovih tjedana te zabilježi skok prema visokim pozicijama.

A kada je riječ o onim najvišim pozicijama, Nina Badrić svoju je zadržala već peti tjedan zaredom. S najnovijim singlom Volim te, volim u izdanju Aquarius Recordsa, ova domaća diva i dalje zauzima broj 1 na radijskim postajama diljem zemlje. Na drugome je mjestu slijedi nova pjesma Damira Kedže, singl Vidi se izdaleka koji je svojim dolaskom u radijski eter prije nekoliko tjedana označio najviši ulaz. Na broju 3 pozicionirala se Franka, i to s pjesmom Ljubav, ništa više.

Aktualna lista broji i tri nova ulaza. Najviši ulaz ostvarila je Zsa Zsa s pjesmom Zarobljena, čije izdanje potpisuje Rubikon Sound Factory. Na listu su ušli i Tomislav Bralić i klapa Intrade sa singlom Meni fali sve u izdanju Scardone, a listi se pridružila i mlada Adrijana Baković s pjesmom Srce to zna u izdanju Croatia Recordsa.

Regionalne liste svojim je singlom označila samo jedna izvođačica koja je zauzela prve pozicije diljem Hrvatske – Nina Badrić i njezina pjesma Volim te, volim kao definitivni broj 1 na svim listama u zemlji.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.