Početna Izbor HR Top 40: Nina Badrić i dalje na prvome mjestu, Massimo bilježi...

HR Top 40: Nina Badrić i dalje na prvome mjestu, Massimo bilježi najviši ulaz

348
0

Nakon čak 12 tjedana, Nina Badrić nije promijenila poziciju na listi emitiranja HR Top 40. Od svog prvog ulaska na listu s pjesmom Rekao si u izdanju Aquarius Recordsa, Nina Badrić zauzela je prvo mjesto, a do danas i laskavu titulu najemitiranije pjesme na hrvatskim postajama unazad tri mjeseca. Štoviše, ovo je tek jedan u nizu njezinih singlova koji su dominirali eterom i privrženošću slušatelja. Ne čudi, stoga, da je Hrvatska diskografska udruga upravo Nini Badrić prošloga tjedna dodijelila Godišnje priznanje za ženskog izvođača godine, i to na temelju rezultata ostvarenog singlom Mijenja se vrijeme.

Uz Ninu Badrić, značajan uspjeh i brojna emitiranja na radijskim postajama prošlog tjedna zabilježio je i Massimo, koji je također u izdanju Aquarius Recordsa ušao na HR Top 40 sa svojim novim singlom Nisam spreman. Bezvremenska balada s njegovog novog albuma ostvarila je najviši ulaz na listu, a javnosti je predstavljena kao singl početkom prosinca. Međutim, riječ je o pjesmi koju su Massimovi slušatelji već upoznali, nakon što ju je otpjevao u duetu sa Sergejem Ćetkovićem, a zatim i na koncertima ovogodišnje ljetne turneje po Hrvatskoj. Radijski je eter prošlog tjedna službeno predstavio pjesmu koja ga je, kao i njegove obožavatelje, vrlo lako osvojila.

Na drugom se mjestu nalazi mlada Franka sa svojim singlom Ti mi nosiš sreću u izdanju Karpo Medie, dok je treće mjesto zauzela grupa Vatra Ukletim Holandezom koji izdaje Dallas Records.

Listi se pridružio još jedan novi singl, a riječ je o pjesmi Putujem koju izvodi Headoneast u izdanju Croatia Recordsa.

Prema regionalnoj slušanosti, Nina Badrić dominira listama u Slavoniji, Dalmaciji, Gradu Zagrebu te Istri i Primorju gdje zauzima prvu poziciju s pjesmom Rekao si. Pjesma Šala Saše Lozara u izdanju Agape zauzela je prvo mjesto liste Središnje Hrvatske, dok su u Zagorju najslušaniji Ljubavnici s pjesmom Sve mi uzmite u izdanju Croatia Recordsa.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.