Početna Izbor HR top 40: Neno Belan najviši novi ulaz

HR top 40: Neno Belan najviši novi ulaz

0

Iako su prva tri singla top liste HR top 40 poprilično sigurna na svojim pozicijama najviši ovotjedni ulaz liste mogao bi im u nadolazećim tjednima ugroziti pozicije. Naime, Neno Belan & Fiumens s novim singlom ‘Zvijezda moga sna’ u svom prvom tjednu na listi stigli su do visokog sedmog mjesta i bit će zanimljivo dalje pratiti njihov put.

Na prvom mjestu i ovoga puta mlada Mia Dimšić s pjesmom ‘Sunce, oblak, vjetar’. Prošlotjedni broj dva i tri zamijenili su pozicije pa se tako sada Massimo s ‘Neka ti plove brodovi’ nalazi na drugom, a Mile Kekin i ‘Reno 4’ na trećem mjestu.

Novi ulaz na listu zabilježila je i mlada Zsa Zsa, najpoznatija po super uspješnom duetom ‘Sve u meni se budi’ koji je snimila s Kedžom, a ovoga puta sama je stigla u top 40 s pjesmom ‘Kada budemo sami’.

Prva mjesta regionalnih listi Mia i Massimo podijelili su ravnomjerno. Mia je tako broj jedan u Dalmaciji, Zagorju te Istri i Primorju, a Massimo u Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagreb i Slavoniji.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Foto:  Anamarija Vartabedijan