Početna Izbor HR Top 40: Najviši ulaz pripada Luki Basiju i Marku Škugoru

HR Top 40: Najviši ulaz pripada Luki Basiju i Marku Škugoru

509
0

Luka Basi i Marko Škugor, dva miljenika domaće publike, našla su se zajedno u novom duetu koji je ostvario najviši ulaz na prošlotjedni HR Top 40. Pjesma Ružo bila u izdanju Nika Recordsa i Croatia Recordsa predstavljena je javnosti krajem ožujka, a predstavlja idiličnu glazbenu posvetu pripadnicama nježnijeg spola.

Dva vrlo talentirana pjevača čiji nastupi ispunjavaju koncertne dvorane izvela su singl čiji tekst potpisuje Nenad Ninčević, dok je Raay Music zaslužan za glazbu i aranžman. Pjesmi je pridružen i zanimljiv spot u produkciji Neo Visualsa, a koji je snimljen u istarskom gradiću Medulinu. Ako je suditi po popularnosti u radijskom eteru i na društvenim mrežama, ovaj će dvojac sa svojim singlom nastaviti oduševljavati brojnu publiku.

Na prvome se mjestu na listi još jednom nalazi Petar Grašo sa singlom Voli me u izdanju Tonike. Drugo je mjesto također bez pomaka, a čuvaju ga Marko Kutlić i Nela te njihova pjesma U zagrljaju spašeni koju izdaju Hit Records i Croatia Records. Slijedi ih Jure Brkljača s ovogodišnjim hitom s Dore, pjesmom Ne postojim kad nisi tu u izdanju Hit Recordsa.

Uz pjesmu Marka Škugora i Luke Basija, na listu je ušlo još pet novih singlova. U radijskom su se eteru tako pronašli Vladimir Kočiš Zec, Neno Belan, Boris Novković, Denis Dumančić i Sandro Bastiančić s pjesmom To te ja pitam, a na listu su ušli i Zsa Zsa s novim singlom Sve što hoću, zatim The Frajle i Vanna s pjesmom Ako je vrijedilo išta te Dalmatino i njegov singl Ljubin ti ruku, kao i Sergej Ćetković i njegova Ljubav.

Na regionalnim listama, Petar Grašo je još jednom zauzeo prvo mjesto u svim dijelovima Hrvatske, gdje je njegov singl Voli me službeno najemitiraniji.