Početna Izbor HR Top 40: Mlada Zsa Zsa emotivnim hitom ostvarila najveći skok

HR Top 40: Mlada Zsa Zsa emotivnim hitom ostvarila najveći skok

2361
0

Talentirana pjevačica koju na glazbenoj sceni poznajemo pod imenom Zsa Zsa, Jelena Žnidarić, od velikog probitka na scenu s hitom ‘Sve u meni se budi’ koji je otpjevala s Damirom Kedžom, niže zanimljive glazbene uspješnice. Uz pjesme poput ‘Kada budemo sami‘ ili ‘Tragom tvojih tragova’ koju je otpjevala s Vannom, pjesmom ‘Pruži mi ruku’ već mjesecima osvaja emocije slušatelja u Hrvatskoj.  I prošlog je tjedna na nacionalnoj listi HR Top 40 ostvarila najveći skok. Za pjesmu u izdanju Rubikon Sound Factoryja, autora Ante Pecotića i Bojana Šalamona Shalle, i sama je Zsa Zsa prilikom njezina izlaska izrazila zadovoljstvo novim hitom:

„Ovo za mene nije još jedna pjesma. Ako nemate snage izreći sve ono predivno što osjećate prema onome tko vam je blizu srca, a zbog nekog razloga nedostupan, onda mu pošaljite link na baš ovu pjesmu i sve će shvatiti. Jako sam zadovoljna i video spotom jer savršeno dočarava toplu ljubavnu atmosferu pjesme koja je, čut ćete, izraz najdubljih proživljenih emocija“ – rekla je mlada pjevačica.

Video spot koji je također postao vrlo brzo popularan među slušateljima, redatelj Nevio Smajić prilagodio je upravo dubokim emocijama koje Zsa Zsa spominje. U prostoru Johanna Francka u Zagrebu, topli vizualni prizori upotpunjuju cjelokupni dojam pjesme.

A govoreći o hitovima koji mjesecima oduševljavaju slušatelje, na glazbenoj su se sceni u njihove uši uvukli grupa Vatra i Massimo, pjevački duo čiji je hit ‘Nama se nikud ne žuri’, u izdanju Dallas Recordsa, i prošli tjedan ponovno zauzeo prvo mjesto.  Na drugome je mjestu Detour sa svojim ‘Vikendom‘, pjesmom koja također već tjednima ne silazi s prvih mjesta nacionalne glazbene ljestvice. Slijedi ih Tony Cetinski i njegov ‘General bez činova’ koji se od dolaska na ljestvicu i dalje ne pomiče iz najslušanijih 10 pjesama na hrvatskim radijskim postajama.

Najviši ulaz ostvario je Massimo sa svojom pjesmom ‘Ne ostavljaj me tu’ u izdanju Aquarius Recordsa, kao zanimljiv uvod prije velikog koncerta na Šalati. Novim hitovima pridružili su se i Leteći odred s hitom ‘Pošteno do kraja’ koji potpisuje Croatia Records te Jure Brkljača koji u izdanju Hit Recordsa pjeva ‘Što osjećaš ti’.

Grupa Vatra i Massimo s hitom ‘Nama se nikud ne žuri’ na regionalnim listama zauzeli su prvo mjesto u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Slavoniji. U Zagorju je i dalje najslušanija Jelena Rozga i njezin hit ‘Uzmem koliko mi daš’, dok se u Dalmaciji slušaju Domenica i Damir Kedžo s pjesmom ‘Mi protiv nas‘, a u Istri i Primorju Tony Cetinski i njegov ‘General bez činova’.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.