Početna Izbor HR Top 40: Mlada Beta Sudar po prvi put na listi

HR Top 40: Mlada Beta Sudar po prvi put na listi

235
0

Nakon zapamćenog nastupa na ovogodišnjoj Dori, Beta Sudar rezervirala je veliki interes publike i struke svojim zavidnim vokalom. Ne čudi, stoga, da su i radijski urednici predvidjeli poseban prostor u eteru za ovu mladu izvođačicu. Njezin novi singl Ja sam ta doveo je tako Betu po prvi put na HR Top 40, listu najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

Zarazni plesni singl u izdanju Bonton Musica potpisuju Predrag Martinjak Peggy, zaslužan za glazbu i tekst, i Bojan Šalamon Shalla koji je zajedno s Predragom Martinjakom kreirao aranžman pjesme.

“Vijest da je moja pjesma ‘Ja sam ta’ ušla na nacionalnu top listu me oduševila i razbudila bolje nego najjača kava. Hvala publici i glazbenim urednicima što ju vole i puštaju, a obzirom da je brza i plesna, idealni je glazbeni izbor za ovo ljeto. Jako sam ponosna i na atraktivan videospot koji prati pjesmu, u režiji Izoom produkcije. Glazbu i tekst napisao je moj stalni autor Predrag Martinjak Peggy kojemu se u produkcijskim manevrima pridružio Bojan Šalamon Shalla, a rezultat je moderna pop pjesma kakvih će nadam se biti sve više na hrvatskoj glazbenoj sceni”, izjavila je Beta Sudar.

Prvu poziciju zauzima još jednom Nina Badrić s pjesmom Volim te, volim u izdanju Aquarius Recordsa. Na drugom je mjestu slijedi Franka s aktualnim singlom Ljubav, ništa više čije izdanje potpisuju Karpo Media i Croatia Records, dok se na broj 3 smjestio Damir Kedžo i njegova pjesma Vidi se izdaleka, Croatia Records.

Najviši ulaz na listu ostvarili su Mia Dimšić i Marko Tolja sa singlom Sva blaga ovog svijeta, predstavljenim na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Među novim ulazima, tu su još i Učiteljice & Tarapana Band s pjesmom Promil šanse za spas te Mejaši i njihov singl Ja još mogu.

Nina Badrić i njezin iznimno popularan hit Volim te, volim najslušaniji su u svim dijelovima Hrvatske, pa tako Nina zauzima prvo mjesto na regionalnim listama u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj, Zagorju, Slavoniji, Dalmaciji te Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.