Početna Izbor HR top 40: Mia sigurna na prvom mjestu

HR top 40: Mia sigurna na prvom mjestu

Još jedan uspješan tjedan nalazi se iza Mije Dimšić i njenog singla ‘Bezimeni’ koji se i ovoga puta nalazi na prvom mjestu nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40. Na drugom mjestu ponovo je Mile Kekin i ‘Reno 4’, dok je u top tri stigla i Nina Badrić s ‘Vrati me’.

Najviši ulaz ovotjedne liste zabilježio je Gibonni s novim singlom ‘Bella figura bella pitura’. Svoje mjesto u prvih 40 našla su još četiri nova singla pa su tako novi na listi ovaj tjedan i Maja Posavec s pjesmom ‘Mediteranska’, Dražen Zečić i Džentlmeni s ‘Ona novu ljubav ima’, Ivan Zak i ‘Ničija’ te Slavonia Band s pjesmom ‘Mnoge su me ljubile’.

Mia Dimšić još uvijek je na prvim mjestima i u svim hrvatskim regijama od rodne Slavonije do Dalmacije, Zagorja, Središnje Hrvatske, Grada Zagreba te Istre i Primorja.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Foto: Ana Mihalić

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here