Početna Izbor HR Top 40: Mia se popela na broj 1, Pravila igre imaju...

HR Top 40: Mia se popela na broj 1, Pravila igre imaju najviši ulaz

221
0

U novom poretku HR Top 40, prvu poziciju zauzela je mlada Mia Dimšić s novim singlom svojeg drugog studijskog albuma. Pjesma Cesta do sna u izdanju Croatia Recordsa ovaj uspjeh je postigla nakon samo 3 tjedna boravka na listi.

Službeno predstavljen i na prošlotjednom CMC festivalu, singl je postao favorit mnogim radijskim urednicima te zarazio eter pozitivnom energijom kakvom zrače sve pjesme ove umjetnice. Autori glazbe i teksta su Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić. Aranžman i glazbenu produkciju potpisuju Vjekoslav Dimter Ivan Pešut, dok se za miks i mastering pobrinuo Goran Martinac.

Uz novost na broju 1, na listi su se pojavila još 4 nova ulaza. Najviši među njima ostvarila je grupa Pravila igre s novim singlom Još ovu noć koji izdaje Menart. Posljednji singl s aktualnog albuma Kako nam stvari stoje svojom romantičnom tematikom osvojio je srca brojnih obožavateljica, ali i radijskih postaja.

Jako smo sretni što naš novi singl u prvom tjednu emitiranja bilježi najveći novi ulaz na top listu. Radi se o posljednjem singlu kojeg ćemo predstaviti s našeg aktualnog albuma “Kako nam stvari stoje” za koji je prije par dana objavljen i video broj. Veliko hvala svim radijskim urednicima na podršci te se nadamo da će se ova pjesma uvući u srca i duše njihovih slušatelja.” – izjavili su dečki iz Pravila igre.

Među novim ulazima našli su se i Ivana Kindl s pjesmom Imamo razlog, zatim grupa Detour i njihov singl Ima i nema te grupa Vatra s novim hitom Poruke u boci. Na listi je zabilježen i jedan povratak, a isti pripada Vanni i njezinoj pjesmi U tebi.

Na regionalnim listama, Mia Dimšić nosi prvu poziciju u svim dijelovima Hrvatske sa svojim singlom Cesta do sna.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.