Početna Izbor HR Top 40: Massimu pripada najviši ulaz, Mia i dalje prva na...

HR Top 40: Massimu pripada najviši ulaz, Mia i dalje prva na listi

224
0

Novi singl Mije Dimšić prema prošlotjednim podacima ponovno je dominirao radijskim eterom. Aktualna lista HR Top 40 još jednom je udomaćila ovu nadarenu glazbenicu na broju 1 s pjesmom Cesta do sna u izdanju Croatia Recordsa. Kao i sve njezine pjesme dosad, obogaćene vedrinom i pozitivnim mislima, Cesta do sna daje naslutiti da će se pridružiti nizu Mijinih uspješnica.

Hvala svima koji su pustili moju novu pjesmu u svoje etere i srca. Budući da je ona dosad najveći odmak od dosadašnjeg gotovo potpuno akustičnog zvuka, jako me zanimalo kako će ju ljudi prihvatiti, i ovo mi je lijepa i draga potvrda da su spremni za nove stvari s nadolazećeg albuma koji moj tim i ja ovo ljeto završavamo“, izjavila je Mia.

Na listi se po prvi put našao novi singl Znam u izvedbi jednog od najistaknutijih izvođača domaće glazbene scene. Svojim osebujnim glazbenim stilom, Massimo se i ovaj put istaknuo singlom s albuma Sada u izdanju Aquarius Recordsa. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Predrag Martinjak, a šarmu ovog singla doprinosi i spot u režiji Radislava Jovanova – Gonze, u kojemu je s Massimom svoju ulogu preuzela i radijska i TV voditeljica, Tatjana Jurić.

Ponosan sam na uspjeh ove pjesme i predviđam joj lijepu budućnost. Bilo nam je zanimljivo i na snimanju spota i baš sam zadovoljan reakcijom publike. A ovakav uspjeh na top ljestvici govori i da je radijskim urednicima pjesma dobro „legla“. Hvala svima što nas podržavaju, puštaju i daju prostor našoj umjetnosti“, rekao je Massimo.

Massimov singl čini tek jedan od čak šest novih ulaza na HR Top 40. Sljedeći novitet na listi predstavlja Željko Bebek s novim hitom Sto sam dana pio, predstavljenim na CMC festivalu. Među festivalskim singlovima, ujedno novim ulazima na HR Top 40, našla se i pjesma Besame u izvedbi Colonije, zatim Prati me koju izvodi Iva Ćurić, kao i Zlato koje su opjevale The Frajle. Listi se pridružio i jedan klapski singl pod nazivom Ja samo za te živin u izvedbi klape Rišpet.

Na regionalnim listama situacija je identična kao u tjednu ranije, pa tako u svim dijelovima Hrvatske Mia Dimšić čvrsto zauzima prvu poziciju s pjesmom Cesta do sna.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.