Početna Izbor HR Top 40: Marko Tolja ostvario najviši ulaz svojim novim singlom

HR Top 40: Marko Tolja ostvario najviši ulaz svojim novim singlom

536
0

Nova pjesma Marka Tolje raznježila je brojne hrvatske slušatelje, a posebna priča koja toji iza singla zaradila je iznimne simpatije podjednako Markovih obožavatelja, ali i radijskih urednika. Pjesma Sve što nisam ja u izdanju Aquarius Recordsa predstavljena je javnosti uz pripadajući glazbeni spot, a izvođač je tom prilikom otkrio da je njegov novi hit posvećen trudnoj supruzi Ani. Pjesma je u najnovijem HR Top 40 ostvarila najviši ulaz, a njezin je izlazak dao naslutiti da će još duže vrijeme biti aktualna u radijskom eteru.

Marko Tolja autor je glazbe i teksta pjesme, objedinjenih u lijepu ljubavnu priču. Produkciju spota potpisuje Lumiere Production, scenarij, režiju i montažu Artem Dushkin, direktor fotografije i montažer je Mateo Jurčić, a producent Kristijan Jurčić.

Jako sam sretan kada se pjesma odmah ”uhvati” tako dobro na prvu. Pogotovo kada ju napišem iz srca i toliko mi je bitna. Hvala svim radijskim urednicima koji su je prepoznali, a još veće hvala slušateljima koji bez prestanka šalju poruke“, izjavio je Marko Tolja.

Prva tri mjesta zauzela su izdanja Croatia Recordsa. Na broju jedan još jednom se nalazi Mia Dimšić s pjesmom Ovaj grad, drugu poziciju zauzima Vanna s plesnim hitom U tebi, dok su se na treće mjesto smjestili Igor Delač i njegov novi singl Istina u tami.

Kod regionalnih lista, Vanna je sa svojim singlom U tebi najslušanija u Slavoniji, Dalmaciji te Istri i Primorju. Mia i njezin Ovaj grad ponajviše su se emitirali u  Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj, dok je Ivan Zak najslušaniji u Zagorju s pjesmom Sama u izdanju Hit Recordsa.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.