Početna Izbor HR Top 40: Kornelija osvojila najviši ulaz na listi

HR Top 40: Kornelija osvojila najviši ulaz na listi

Na HR Top 40 listi na prvo mjesto vratio se duo Eni Jurišić i Matija Cvek i njihova nezaobilazna balada Trebaš li me (Aquarius Records/Menart). Na drugom mjestu je pobjednica ovogodišnje Dore, Mia Dimšić, i njezina Guilty Pleasure (Croatia Records). Na trećem mjestu i ovaj se tjedan nalazi Parni Valjak s pjesmom Ponovo (Croatia Records).

Ovoga tjedna na listi se nalaze četiri nove pjesme! Najviši ulaz, na osmom mjestu, osvojila je Kornelija s pjesmom Znam da voliš me (Croatia Records). Glazbu i tekst potpisuje autorsko producentski tim Hit Factory, dok je za moderan aranžman i produkciju zaslužan mladi glazbenik i producent ZETZ.

Što da Vam kažem, stvarno sam oduševljena i presretna što je moja pjesma “Znam da voliš me” kao najviši ulaz zasjela na 8. mjesto službene top liste. To mi stvarno jako puno znači. Od srca se zahvaljujem glazbenim urednicima i svim ostalim dragim ljudima na radio postajama koji su moju pjesmu prepoznali i emitirali u tolikom broju. Takav odličan prijem i podrška, meni i mom autorskom timu Hit Factory daje vjetar u leđa da i dalje radimo još kvalitetnije pjesme. Također puno hvala HDU što tako ažurno prati radijski airplay. To nam je stvarno od pomoći jer u svakom trenutku znamo gdje nam se pjesma vrti i kako je primljena kod publike.” izjavila je za nas ovom prilikom Kornelija.


Marko Škugor, Ti budi ti, Tonika / Croatia Records

Nove ulaze na listu čine i Marko Škugor s pjesmom Ti budi ti (Tonika/Croatia Records) na 29. mjestu, Tragovi na 31. mjestu s pjesmom Da si mi tu (Croatia Records), te na 35. mjestu Jasmin Stavros s pjesmom Život iza ponoći (Croatia Records).

Što se tiče regionalne slušanosti, i ovaj tjedan cijela Hrvatska zajednički uživa u baladi Trebaš li me (Aquarius Records / Menart) Eni Jurišić i Matije Cveka.

Lista HR Top 40 donosi službene i sveobuhvatne rezultate mjerenja radijskog emitiranja na preko 130 radijskih stanica u Hrvatskoj. Podaci servisa 1Played odnose se na tjedan od 28. veljače do 03. ožujka 2022. godine, od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

Pjesme s liste možete poslušati na kanalima Hrvatske diskografske udruge: Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.