Početna Izbor HR Top 40: Jure Brkljača s novom baladom ostvario najviši ulaz

HR Top 40: Jure Brkljača s novom baladom ostvario najviši ulaz

76
0

Jure Brkljača se na HR Top 40 listi najemitiranijih domaćih singlova s pjesmom Znao sam po prvi put našao kao novi, a ujedno i najviši ulaz!

Poznat po jednostavnosti i upečatljivosti, Jure Brkljača je snimajući svoj novi spot za pjesmu Znao sam, ponovno učinio nešto zanimljivo. Kristina Ivanuš, dobitnica prestižne titule Herman Gmeiner Award, koja se dodjeljuje uspješnoj djeci SOS Dječjeg sela na globalnoj razini, dotaknula je svojom pričom cijelu Hrvatsku, pa tako i Juru, koji ju je zamolio, da nastupi s njim u spotu.

Jure Brkljača i Kristina Ivanuš

Pjesma Znao sam, karakteristična je po mediteranskim melodijama. Autor pjesme je Miroslav Rus, a izdaje ju diskografska kuća Hit Records.

“Sretan sam što smo ostvarili ulazak na top listu i to na visoko peto mjesto. To je kompliment i drago mi je da su i urednici prepoznali pjesmu. Sve to daje nam dodatnu motivaciju da radimo dalje. Bez obzira na ovo vrijeme mi ćemo i dalje raditi pjesme, te ulagati u glazbu”, poručuje Jure Brkljača.

Petar Grašo s pjesmom Neće nas zauvik bit koja dolazi iz Tonike Croatie RecordsJacques Houdek s hitom Srce pamti zauvik koji izdaje RTL Music i Dino sa singlom Čekam jutro iz kuće Croatia Records, također broje nove ulaze na HR Top 40.

Pjesma koja i dalje neupitno čvrsto drži sam vrh ljestvice na listi najemitiranijih domaćih pjesama je Massimov hit Mali krug velikih ljudi. Autorstvo potpisuje pjevač benda VatraIvan Dečak, a izdaje ju Aquarius Records. Na drugom mjestu ponovo su pop i trap zvijezde Zsa Zsa feat. Hiljson Mandela s pjesmom Ova ljubav. Za izdavanje zaslužna je diskografska kuća Rubikon Sound Facotry. Treće mjesto pripalo je izvrsnim rokerima iz benda Vatra s pjesmom Carstvo sunca, koju izdaje Dallas Records.