Početna Izbor HR TOP 40: Jole ostvario najveći skok s pjesmom “Fali meni ona”

HR TOP 40: Jole ostvario najveći skok s pjesmom “Fali meni ona”

83
0

HR TOP 40 i ovog tjedna donosi informacije o tome koje su pjesme dospjele na top listu najemitiranijih domaćih pjesama, koje se po prvi put nalaze na listi te koje već dugi niz tjedana imamo priliku slušati.

Miljenik publike, pjevač Joško Čagalj – Jole, s pjesmom Fali meni ona prošli je tjedan dospio na HR TOP 40 kao novi ulazak, dok ovaj osvaja titulu pjesme koja je ostvarila najveći skok. Pjesma koja je s 27. mjesta dospjela na visoko 14., publiku uvodi u svijet ljubavi i čežnje za onom posebnom ženom. Tekst je napisala Sanja Tafra, dok je za glazbu zaslužan Leo Škaro. Pjesmu, koju izdaje Croatia Records, Jole je premijerno izveo na ovogodišnjem jubilarnom 60. Splitskom festivalu.


Jole, Fali meni ona, Croatia Records

Naša mlada i uspješna pjevačica Mia Negovetić s pjesmom Pusti, prvi se put javlja na listi najemitiranijih domaćih singlova te kao takva osvaja i titulu najvišeg ulaza. Za novi singl talentirana je Mia snimila i ljetni spot koji donosi pozitivnu i veselu atmosferu. Pjesmu izdaje diskografska kuća Croatia Records.

Untitled design(7)
Mia Negovetić, Pusti, Croatia Records

Ivana Kovač je s pjesmom Neće zlato na mene također ostvarila novi ulazak na HR TOP 40. Glazbu i aranžman napravio je Fedor Boić, tekst potpisuje Nenad Ninčević, a izdaje ju Croatia Records.

Untitled design(8)
Ivana Kovač, Neće zlato na mene, Croatia Records

Poznata hrvatska pjevačica i kantautorica Ivana Radovniković, predstavlja svoj novi singl imena Bye Bye Bye i kao još jedna uspješna izvođačica u nizu ostvaruje novi ulazak na ljestvicu. Riječ je o energičnoj pop pjesmi koja će vas osvojiti svojom melodioznošću koja pozitivnom energijom negativna razmišljanja tjera što dalje. Pjesmu izdaje Dallas Records.

Untitled design(9)
Ivana Radovniković, Bye Bye Bye, Dallas Records

Prvo mjesto na ljestvici i dalje drži Massimova pjesma Mali krug velikih ljudi, koja je ujedno i već 9. tjedan za redom postojana na listi. Autorstvo potpisuje Ivan Dečak, a izdaje ju Aquarius Records. Drugo mjesto i dalje drži Franka Batelić s vrućim i plesnim hit singlom Prvi osjećaj. Autori pjesme su Branimir Mihaljević i Neno Ninčević, a donose ju Karpo Media i Croatia Records. Na treće je mjesto ovaj tjedan došao Igor Delač s uspješnim singlom Nikad nije kasno. Pjesmu izdaje Croatia Records.

Pjesma Sva naša ljeta, popularnog virovitičkog rock sastava Vatra, najizdržljivija je pjesma koja se pojavljuje 23. tjedan na listi. Pjesmu izdaje Dallas Records.

Kod regionalnih listi pjesma Mali krug velikih ljudi drži najviše mjesto u Dalmaciji te Istri i primorju. U Gradu Zagrebu prvo mjesto drži Čarobna stvarNene Belana & Zorane Kačić Čatipović, dok u je u Slavoniji najemitiranija Franka sa singlom Prvi osjećaj. Središnju Hrvatsku osvojio je Igor Delač  s pjesmom Nikad nije kasno, a Zagorsku regiju pak Mejaši s hitom Nije to vino.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.