Početna Izbor HR TOP 40: Ivana Kovač i Ivana Kindl ostvarile zapažen rezultat na...

HR TOP 40: Ivana Kovač i Ivana Kindl ostvarile zapažen rezultat na listi

51
0

Ovog puta na tjednoj HR TOP 40 listi najveći skok, i to s 38. na 26. mjesto, ostvarila je Ivana Kovač s pjesmom Neće zlato na mene. Njena pjesma će biti predstavljena 5. rujan 2020. na CMC festivalu, koji će se ove godine, izvanredno zbog epidemiološke situacije, emitirati putem CMC televizije. Autori novog hit singla su Fedor Boić i Nenad Niničević. Tom pjesmom, koju izdaje Croatia Records, diskografska kuća u kojoj je Ivana i započela svoju glazbenu karijeru, najavljuje treći studijski album.

Hvala svim radio postajama i njihovim urednicima koji podržavaju pjesmu, a samim tim i zabavnu glazbu. Sretna sam“, kazala je Ivana Kovač.

Ivana Kindl s novim disco funk singlom Divovi ljubavi također ostvaruje pozamašan skok na listi, s 22. na 13. mjesto liste. U njemu su prisutni brzi ritam i dominantna bas linija te pamtljiva melodija. Ovom se pjesmom Ivana Kindl predstavila ne samo kao izvođačica, već i autorica, te je uz pomoć svojeg stalnog suradnika, producenta i aranžera Alena Križaja, supotpisala i glazbu. Pjesmu izdaje Universal Music Hrvatska.

Glazbeni eter obogaćen je nasmijanim, pozitivnim i poletnim grčkim hitom u hrvatskoj inačici, Maksimum, pjevača Sebastiana Popovića. Pjesma je jedina koja je ostvarila novi, a ujedno i najviši ulaz na listu najemitiranijih domaćih singlova. Nastala je u suradnji s producentom Markom Matijevićem Sekulom,  a za njeno izdanje zaslužna je diskografska kuća Menart.

Titulu najizdržljivijeg hita kojeg imamo priliku slušati već 32. tjedan za redom, a koji se ujedno kao takav i vraća u HR TOP 40, ostvarila je pjesma Ne daj na nas, vrsnih pjevača Pavela i Tedija Spalata. Pjesmu donosi Dallas Records.

U radijskom eteru svoje su mjesto ponovo našle još dvije pjesme: Bye bye byeIvane Radovniković, koje izdaje Dallas Records Gledaj me, Nike Turković, u izdanju Aquarius Recordsa.

Pjesma koja čvrsto drži sam vrh ljestvice na listi najemitiranijih domaćih pjesama je Massimov hit Mali krug velikih ljudi. Autorstvo potpisuje frontmen benda Vatra, Ivan Dečak, a izdaje ju Aquarius Records. Od prošlog puta, drugo mjesto na ljestvici HR TOP 40 i dalje drži Ova ljubav nekonvencionalnog i mladog glazbeničkog dua, popularne pjevačice Zsa Zse i trap zvijezde Hiljsona Mandele. Autor teksta i glazbe je Ante Pecotić, dok Bojan Šalamon – Shalla potpisuje aranžman i produkciju. Pjesmu izdaje Rubikon Sound Factory. Treće mjesto i dalje pripada ljetnom singlu Prvi osjećaj, pjevačice Franke Batelić. Autori pjesme su Branimir MihaljevićNeno Ninčević, a donose ju Karpo Media i Croatia Records.

Kad je riječ o regionalnoj listi singl Mali krug velikih ljudi drži najviše mjesto u Dalmaciji, Istri i primorju te Slavoniji. U Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj i Zagorskoj regiji vodeće mjesto drži hit pjesma Ova ljubav.