Početna Izbor HR Top 40: Igor Delač s novom pjesmom ulazi na sam vrh...

HR Top 40: Igor Delač s novom pjesmom ulazi na sam vrh liste

Igor Delač je s pjesmom Samo zbog vas ušao na HR Top 40 listu, i to na sam vrh već u prvom tjednu emitiranja.

Ovaj najviši ulaz na 1. mjesto HR Top 40 s pjesmom ‘Samo zbog vas’ posvećujem svim dragim ljudima koji su bili uz mene i davali podršku u proteklih godinu i pol dana moje borbe s opakom bolešću. Meni i mojem timu ‘Hit Factory’ ovo je zasigurno jedno od najvažnijih priznanja do sada. Posebno zahvaljujem radijskim urednicima. Zahvaljujući njima, moj izostanak s glazbene scene je bio gotovo neprimjetan s obzirom na prisutnost mojih pjesama u eteru. I kao što pjesma kaže: ‘Samo zbog vas ja ostajem tu – kada vjeruješ, sve je moguće“, komentirao je Igor veselo.

Lista HR Top 40 donosi službene i sveobuhvatne rezultate mjerenja radijskog emitiranja na preko 130 radijskih stanica u Hrvatskoj. Podaci servisa 1Played odnose se na tjedan od 20. do 26. rujna, od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

Ja još uvijek imam istu želju (Aquarius Records) Nine Badrić na drugom je mjestu liste, dok je treće mjesto pripalo singlu Prozor (Hit Records) kojeg izvodi Jure Brkljača.

Na četvrtom je mjestu i dalje Zsa Zsa s pjesmom Volim što te ne volim (Rubikon Sound Factory), a peto mjesto pripalo je pjesmi Kiša (Z’naab) (Dallas Records) pjevača Gibonnija.

Stjepan Lach je s pjesmom Dođi mi kao sunce (Aquarius Records) također ostvario novi ulaz na listu, i to na 25. mjesto. Stjepan nam je rekao: “Zaista me iznenadila i razveselila informacija da sam na 25. mjestu ovotjedne Top liste. Posebno me veseli što je takav uspjeh kod radijskih urednika postigla moja prva autorska pjesma i ovo mi je velik poticaj za daljnji autorski rad.

Najveći skok osvojili su Tonči Huljić & Madre Badessa s hitom Inamorana (Tonika) – s 32. mjesta popeli su se na 26. mjesto liste!

Titulu najizdržljivijih i dalje drže Volim kako se smiješ (Dallas Records) i Nikolina Tomljanović & Belfast Food koji su na listi već 37 tjedana.

Što se tiče regionalne slušanosti, Grad Zagreb, Središnja Hrvatska i Slavonija uživaju u Igoru Delaču i pjesmi Samo zbog vas, Istra i primorje vole Urbana & 4 i Samu (Croatia Records), Dalmacija Ninu Badrić i Ja još uvijek imam istu želju, a u Zagorju se najviše slušala grupa Vigor i Okus ljubavi (Campus).

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here