Početna Izbor HR Top 40: Igor Delač pjesmom ‘Ljubav’ drugi tjedan zaredom na prvome...

HR Top 40: Igor Delač pjesmom ‘Ljubav’ drugi tjedan zaredom na prvome mjestu

706
0

Nakon što je zabilježen kao najviši ulaz svojim dolaskom na 1. mjesto liste HR Top 40, Igor Delač još jednom ostaje na prvoj poziciji i u ušima slušatelja radijskih postaja. Njegov novi singl naziva ‘Ljubav’ izdaje Croatia Records, a potpisuju ga Ivan i Miroslav Zečić iz „Hit Factoryja“.

Ljubav kao nepresušnu inspiraciju Igor Delač je prepjevao uz pripadajući video spot koji je jednako zainteresirao hrvatske slušatelje. Naime, sniman na više lokacija u gradu Osijeku, ugostio je i osječku glumicu Ivanu Soldo Čabraju koja je zaplesala na šipci i unijela još jedan zanimljivi element ovog gorućeg hita.

Ovo 1. mjesto na top listama pripada radijskim postajama i glazbenim urednicima koji su prepoznali moj novi singl „Ljubav“ i uvrstili ga na svoje play liste, te naravno njihovim slušateljima koji su ga tako lijepo primili. Bez njih to ne bi bilo moguće. Pozitivni komentari koji nam svakodnevno pristižu, potvrđuju da je povratak u pop glazbu bio pun pogodak. Nakon uspjeha koji je postigao moj prethodni singl „Budan“ znao sam često reći da nisam siguran jesam li budan ili sanjam. Kako sada stvari stoje izgleda da taj prelijepi san još uvijek traje. „Ljubav“ je sila koja pokreće svijet i koja sve pobjeđuje. Zato neka „Ljubav“ na valovima radijskog etera putuje do srca što većeg broja slušatelja jer  “Ljubav” je sve što nam treba, kao što su to davno ispjevali  Beatlesi  u „All you need is love“, rekao je Igor Delač.

Na drugom i trećem mjestu liste nalaze se izdanja Aquarius Recordsa. To su Massimo na drugome mjestu s pjesmom ‘Ne ostavljaj me tu’, koji nakon koncerta na Šalati nastavlja oduševljavati slušatelje i u radijskom eteru, a slijedi ga Detour i njihov ‘Vikend’ – hit koji je ovoga ljeta bio među najslušanijima.

Novi ulazi na listu pripadaju izvođačima na nekoliko pozicija. Najviši ulaz bilježe Danijela Martinović i Jole s pjesmom ‘Na granici’ koju potpisuje Tonika. Nizu novih pjesama pridružuje se i Dean Dvornik koji u izdanju Croatia Recordsa pjeva ‘Da je meni biti more’. Vanja Mišić također je svojim novim hitom ‘Tu i tu’ u izdanju Dallas Recordsa i Sipa Musica zauzela svoju poziciju na listi najslušanijih pjesama, a među novim hitovima je i Ivan Zak i pjesma ‘Laku noć’ s potpisom Hit Recordsa.

Na regionalnoj listi dominira Massimo čija je pjesma ‘Ne ostavljaj me tu‘ najslušanija u Gradu Zagrebu i središnjoj Hrvatskoj te Dalmaciji, Istri i Primorju. Igor Delač najslušaniji je u Slavoniji s novom ‘Ljubavi’, a u Zagorju se sluša Jelena Rozga i zabavni hit ‘Uzmem koliko mi daš‘.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.