Početna Izbor HR Top 40: HR Top 40: Vanna s novim singlom na trećem...

HR Top 40: HR Top 40: Vanna s novim singlom na trećem mjestu

3
0

Pjesma Puna memorija novi je singl jedne od naših najboljih pjevačica, Vanne, koji osvaja visoko treće mjesto na HR Top 40 listi najemitiranijih domaćih singlova!

Potaknuta hvalospjevima za pjesme s njenim potpisom na aktualnom albumu Izmiješane boje nagrađenom Porinom u kategoriji najboljeg pop albuma i nominiranog za album godine, Vanna je nastavila s autorskim radom. Pjesmu je napisala prošle zime, a konačan zvuk dao joj je glazbeni producent Goran Kovačić koji je radio miks i mastering.

Prekrasna balada na neki je način nastavak na pjesmu Loš trenutak, njen posljednji objavljeni singl s albuma. Balade su definitivno forma u kojoj Vannin prekrasan glas nosi emociju koja stoji iza njega, a interpretacija je toliko dojmljiva baš kao da sve proživljava ovog trenutaka.

‘Puna memorija’ naziv je moje nove pjesme koju sam sama napisala, ispalo je da je opet balada u pitanju i nadam se da će naći put do srca publike kako tekstom, tako i melodijom, a k tome sam izuzetno ponosna i na to kako zvuči jer je Goran Kovačić, koji je zaslužan za aranžman i produkciju, opet proizveo neodoljivu atmosferu pjesme i vrlo moderan zvuk“, objasnila je Vanna pri izdavanju videospota za svoj novi singl.

Vanna je početkom ovog mjeseca potpisala novi ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom, najvećom diskografskom kućom u regiji, zaslužnom za izdavanje spomenutog singla. Tako je nastavila uspješnu suradnju s kućom koja ju prati od početka solo karijere.


Vanna, Puna memorija, Croatia Records

Top lista slušanosti broji i tri nova ulaza! Novi najviši ulaz osvojio je Alejuandro Buendija s hitom Kornjača. “Sjajno, tim više jer je neočekivano. Ta vijest me jako obradovala, i drago mi je da je ‘Kornjača’ zaplovila u eteru, i želim svim sve najbolje za nadolazeće rođendane i blagdane“, kazao je Aleksandar Antić.

Slijedi ga singl Za malo nježnog dodira u izvedbi Kim Verson. Oba nova ulaza izdaje Dallas Records. Posljednji novitet na listi je pjesma Borisa NovkovićaDinamit, u izdanju Croatia Recordsa.

Prvo mjesto ponovo je pripalo Massimovom hitu Mali krug velikih ljudi. Autorstvo potpisuje frontmen benda VatraIvan Dečak, a izdaje ju Aquarius Records. Visoko drugo mjesto osvojio je popularni sastav Pravila Igre s novim singlom U hladnoj sobi, nastalim u suradnji Mire i Sonje Buljan. Pjesmu izdaje Gema Produkcija.

Kada je riječ o regionalnoj listi, Dalmaciju predvodi hit Mene moje uši lažu u izvedbi benda Silente te pod diskografskom kućom LAA. Grad Zagreb osvojio je singl Puna memorijaMassimov hit Mali krug velikih ljudi zasjao je u Središnjoj Hrvatskoj i Zagorskoj regiji. Ajme šta te volin, hit klape Rišpet nastao u izdanju Hit Recordsa, na prvom je mjestu u Istri i primorju, dok u Slavoniji prednjači pjesma U hladnoj sobi.