Početna Izbor HR top 40: Grašo stigao na čelnu poziciju

HR top 40: Grašo stigao na čelnu poziciju

620
0

Za novi Grašin singl ‘Ako te pitaju’ već u samo mjesec dana možemo reći da će biti veliki hit ili da to već jest. Naime, u samo četiri tjedna skupio je više od 3,5 milijuna pregleda na YouTubu, a stigao je i na čelnu poziciju nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40. Na nacionalnoj top listi u stopu ga prati Nina Badrić s pjesmom ‘Mijenja se vrijeme’Mia Dimšić s božićnom ‘Cimet i čaj’ nalazi se pak na trećem mjestu. Na visokom četvrtom mjestu liste i nakon 16 tjedana nalaze se Željko Bebek & Oliver Dragojević s duetom ‘Ako voliš ovu ženu‘, a Zsa Zsa & Vanna sa svojim duetom ‘Tragom tvojih tragova’ nalaze se ovoga puta na petom mjestu.

U ovom tjednu nisu zabilježeni novi ulazi na listi, ali zato imamo čak šest povrataka – Mile Kekin i ‘Reno 4’Mia i ‘Bezimeni’Klapa Rišpet i ‘Šta mi ljube oćeš kazat’Fluentes i ‘Pusti da ljubav nosi me’, Vigor i njihova ‘Marija’ te Dubioza Kolektiv s ‘Himnom generacije’.

Na top listama hrvatskih regija nema dileme – Grašo je broj jedan od Slavonije, Dalmacije, Središnje Hrvatske, Grada Zagreba do Istre i Primorja.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.