Početna Izbor HR Top 40: Gibonni s pjesmom ‘Lažu fotografije’ osvaja novi najviši ulaz

HR Top 40: Gibonni s pjesmom ‘Lažu fotografije’ osvaja novi najviši ulaz

Igor Delač je s pjesmom Samo zbog vas (Croatia Records) ponovno na prvom mjestu HR Top 40 liste.


Igor Delač, Samo zbog vas, Croatia Records

Lista HR Top 40 donosi službene i sveobuhvatne rezultate mjerenja radijskog emitiranja na preko 130 radijskih stanica u Hrvatskoj. Podaci servisa 1Played odnose se na tjedan od 27. rujna do 3. listopada, od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

Ja još uvijek imam istu želju (Aquarius Records) Nine Badrić ponovno je na drugom mjestu liste, dok je treće mjesto pripalo novom ulazu. Radi se o pjesmi Lažu fotografije (Dallas Records) s kojom je Gibonni osvojio novi najviši ulaz.

Sam Gibonni rekao je da mu je pjesma Lažu fotografije jedna od najdražih na albumskom izdanju U po’ ure, a na njoj su se kao gosti pridružili istaknuti instrumentalisti, jazz pijanista Matija Dedić i gitarista Yogi Lonich, te Simfonijski orkestar HRT-a.

Na četvrtom je mjestu i dalje Zsa Zsa s pjesmom Volim što te ne volim (Rubikon Sound Factory), a peto mjesto pripalo je pjesmi San (Agapa) Saše Lozara.

Osim pjesme Lažu fotografije, na listu su ušle još četiri nove pjesme. Matija Cvek je s pjesmom Generacija (Menart) na 8. mjestu, a nakon njega na 15. mjesto dolazi Vanna s Pjesmom o tebi (Croatia Records). Tonči Huljić & Madre Badessa i pjesma Bogu iza nogu (Tonika) na 38. su mjestu, dok je Petar Dragojević s pjesmom Hvala što si tu (Croatia Records) ušao na 40. mjesto.

Najveći skok osvojila je pjesma Neki novi ljudi (Croatia Records) pjevačice Mije Dimšić koja se s 31. mjesta popela na 23. mjesto liste.

Što se tiče najizdržljivijih na listi, tu titulu i dalje drže Volim kako se smiješ (Dallas Records) i Nikolina Tomljanović & Belfast Food koji su na listi već 38 tjedana.

Zagorska regija i Središnja Hrvatska prošlog su tjedna najviše uživale u Igoru Delaču i pjesmi Samo zbog vas, Istra i primorje vole Gibonnija i Lažu fotografije, Slavonija Ninu Badrić i Ja još uvijek imam istu želju, a Dalmacija i Grad Zagreb Matiju Cveka i Generaciju.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here