Početna Mozaik HR top 40: Gibonni i treći tjedan na samom vrhu ljestvice

HR top 40: Gibonni i treći tjedan na samom vrhu ljestvice

1074
0

U svom četvrtom tjednu na top-listi HR top 40 Gibonni se s novim singlom ‘Onako, od oka’ nalazi na čelnoj poziciji. Drugo mjesto izborila je grupa Detour s pjesmom ‘Zaljubila sam se’, dok su treći Songkillers feat. Nikola Marjanović i pjesma ‘Nisi tu’.

‘Onako, od oka’ prvi je Gibonnijev singl nakon šest godina, a riječ je o najavnom singlu s albuma ‘Familija’, zajedničkog projekta Olivera i Gibonnija, koji je u prodaji od prošlog tjedna.

Najveći skok top-liste ovoga tjedna ostvarila je Colonia s pjesmom ‘Stotine razloga’, koja je s prošlotjednog 23. napravila pomak sve do osmog mjesta, dok je najviši ulaz imala Opća opasnost  s novim singlom ‘Gubim tlo pod nogama’.

Gibonni je na prvim mjestima regionalnih top-listi od Dalmacije, Slavonije, Zagorja, Grada Zagreba do Središnje Hrvatske, a samo je u Istri i Primorju, gdje se nalazi na drugom mjestu, čelnu poziciju ustupio Detouru.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 140.