Početna Mozaik HR top 40: Gibonni i ‘Onako, od oka’ već devet tjedana na...

HR top 40: Gibonni i ‘Onako, od oka’ već devet tjedana na vrhu

Spread the love

Od deset tjedana na top-listi HR top 40 Gibonnijev najnoviji singl ‘Onako, od oka’ devet se nalazi na samom vrhu.  Gibonnija u stopu prate Detour sa ‘Zaljubila sam se’ te Petar Grašo feat. Hana Huljić  sa ‘Srcem za vodiča’. Najviši novi ulaz ostvario je Massimo s pjesmom ‘Ostani tu’, dok su novi  na listi još i ET sa ‘Ako možeš,oprosti’, Klapa Godimenti i ‘Ti si za me žena’, Magazin ‘Ima dana’ te Kristijan Rahimovski i ‘Usne nepobjedive’.

Na listi se najduže nalazi Petar Grašo s pjesmom ‘Moje zlato’, čak 49 tjedana, dok su povratke ovoga puta ostvarili Maja Šuput i ‘Ne lomi mi srce’, Leteći Odred ‘Stisnut ću zube’, Tony Cetinski feat. Jacques Houdek ‘Tugo moja’  te Colonia i ‘Stotine razloga’.

Gibonni je na prvom mjestu i na regionalnim top listama u Dalmaciji i Središnjoj Hrvatskoj, Detour u Slavoniji i Gradu Zagrebu, Meritas  s ‘Pričaj mi’ u Istri i Primorju, a Ivan Zak s pjesmom ‘Sve si moje’ u Zagorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 140.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here