Početna Izbor HR Top 40: Damir Kedžo s “Poljubi me sad” na vrhu liste

HR Top 40: Damir Kedžo s “Poljubi me sad” na vrhu liste

301
0

Novogodišnja proslava još je svježa u pamćenju, a Damir Kedžo ima razloga za još slavlja. Njegova pjesma Poljubi me sad dospjela je na prvo mjesto liste HR Top 40.

Pjesmu u izdanju Croatia Recordsa, Damir je pripremao punih tri mjeseca u suradnji s Antom Pecotićem koji potpisuje glazbu i tekst, te Bojanom Šalamonom Shallom i Igorom Ivanovićem koji su zaslužni za aranžman pjesme. Htjeli su da pjesma bude savršena, a radijski urednici su očito prepoznali trud.

Poljubi me sad riječi su koje smo proteklog tjedna najviše slušali u radijskom eteru, no i preko Youtubea. Kedžo je snimio strastveni spot dostojan ove snažne ljubavne pjesme, u kojem mu ulogu partnerice tumači Adriana Blanuša – Lošić, a spot je proveo dva tjedna na trending listi Youtubea.

Pjevač se zahvalio svima koji su tri mjeseca radili na pjesmi i onima koji su prepoznali uloženi trud: “Dugo sam sanjao o trenutcima kada će mi pjesme biti na prvim mjestima. Konačno imam sreću da radim s timom koji je prepoznao ono što ja kao pjevač jesam i mogu dati publici. Čast mi je što je većina mojih pjesama u zadnje vrijeme našla put do publike, a time i do prvih mjesta na top listama. Hvala svima koji su mi pomogli na tom putu. “Poljubi me sad” je pjesma koja se dugo stvarala, više od tri mjeseca smo radili. Nismo pristajali na kompromise, htjeli smo najbolje od pjesme i drago mi je što smo najslušaniji. To znači da je pjesma našla put do srca publike i radijskih urednika, a to je smisao. Hvala vam ljudi!“, izjavio je Damir.

Franka se našla na drugom mjestu liste sa singlom Sve dok sanjaš u izdanju Karpo Medije i Croatia Recordsa. Pjesma Samo zbog nje vratila je dečke iz Pravila igre među top tri najemitiranijih. Hit koji je proizašao iz suradnje s EFZG i nastao u izdanju Gema Produkcije, posjeo je Pravila igre na treće mjesto liste HR Top 40.

Što se tiče regionalne liste, Damir Kedžo je najemitiraniji u Dalmaciji, Istri i Primorju, te u Slavoniji. Dok je titula najslušanijih u Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj pripala bendu Pravila igre i njihovoj pjesmi Samo zbog nje koja je nastala u suradnji s EFZG pod krovom Gema Produkcije. U Zagorskoj regiji su se pak najviše slušali Mejaši i Vigor s pjesmom Suzana koja je nastala u izdanju Croatia Recordsa.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.