Početna Izbor HR Top 40: Četiri nova ulaza na listu, Silente se popeo na...

HR Top 40: Četiri nova ulaza na listu, Silente se popeo na sam vrh

Silente se sa prošlotjednog 17. mjesta s pjesmom Poljubi Me Za Kraj (Laa) popeo na vrh HR Top 40 liste!

“Prilično smo iznenađeni tako brzim uspjehom ove pjesme. Drago nam je i zahvaljujemo se svima koji su pomogli da se stvar zavrti! Uvjereni smo da je ovaj novi materijal koji objavljujemo bolji od svega što smo ranije radili pa bi nam stvarno bilo žao kad bi stvar prošla nezapaženo. Hvala na svim komentarima i porukama koje nam šaljete, trudit ćemo se dalje i uskoro objaviti album za pamćenje. Šaljemo vam svima jedan veliki poljubac za kraj!” komentirali su iz grupe Silente.

Vanna je s Pjesmom o tebi (Croatia Records) je zauzela drugo mjesto, dok treće mjesto i ovaj tjedan drži Nova godina nije se dogodila (Dallas Records) grupe Vatra. Na četvrto mjesto popela se Nina Badrić s pjesmom Ja Još Uvijek Imam Istu Želju (Aquarius Records), dok je peto mjesto zauzeo Davorin Bogović, koji bilježi skok sa prošlotjednog 11.mjesta, s pjesmom Ljubav Kao Vjeran Pas (Bonton Music).

Ivana Kindl ušla je na visoko 9. mjesto liste s pjesmom Pusti Da Se Dogodi (Universal Music Hrvatska), a svoj ulaz je komentirala: 
„Sretna sam i ponosna što mi je nova pjesma najveći ulaz na Hr Top 40 i što je u kratkom vremenu tako dobro prihvaćena. Zahvaljujem svim radio postajama na podršci, osobito jer je pjesma vrlo osobna i nosi snažnu poruku, te se nadam se da će dugo ploviti radijskim eterom.“

Novi ulaz na listu pod brojem 14. bilježi zagrebački rock i pop sastav Pavel s pjesmom Kako Da Te Ne Volim (Dallas Records), Luce na 29. mjestu s pjesmom Zašto (Dallas Records), te BluVinil s pjesmom U Predgrađu (Laa) na 30.mjestu!

Što se tiče regionalne slušanosti, Dalmacija, Središnja Hrvatska, Zagorska i Zagreb uživaju u Poljubi me za kraj (Laa) grupe Silente, dok Istra i primorje uz Slavoniju slušaju Vatrinu Nova godina nije se dogodila (Dallas Records).

Lista HR Top 40 donosi službene i sveobuhvatne rezultate mjerenja radijskog emitiranja na preko 130 radijskih stanica u Hrvatskoj. Podaci servisa 1Played odnose se na tjedan od 01. do 07. studenoga, od ponedjeljka ujutro do nedjelje navečer.

Pjesme s liste možete poslušati na kanalima Hrvatske diskografske udruge: Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here