Početna Izbor HR top 40: Bebek i Oliver ponovo na broju jedan

HR top 40: Bebek i Oliver ponovo na broju jedan

907
0

Novi duet Željka Bebeka i Oliver Dragojevića ‘Ako voliš ovu ženu’ i drugi tjedan zaredom nalazi se na samom vrhu nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40. Na drugom mjestu i ovoga puta ‘Sunce, oblak, vjetar’ i Mia Dimšić, dok su Neno Belan & Fiumens  s pjesmom ‘Zvijezda moga sna’ treći. Četvrto mjesto ponovo je pripalo Vatri i novom singlu ‘Sekvoje’, a na visokom petom mjestu još uvijek se drže Mile Kekin i ‘Reno 4’.

U top 40 po prvi puta sa svojim samostalnim singlovima stigli su su Antonia Šerić – Tonka iz grupe Pavel s pjesmom ‘Bolji smo’ te bivši frontmen grupe Pravila igreMarko Kutlić s pjesmom Srce se spasilo’. Uz Tonku i Marka u 40 najemitiranijih pjesama u hrvatskom radijskom eteru, s novim singlom ‘Vatromet za kraj’, stigla je i grupa Gretta koja se nalazi na 37. mjestu.

Osim Istre i Primorja gdje se na prvom mjestu nalazi Vatra s pjesmom ‘Sekvoje’, u svim hrvatskim regijama na prvu mjestu i ovoga puta Oliver i Bebek. ‘Ako voliš ovu ženu’ tako je najpopularnija pjesma radijskog etera u Slavoniji, Dalmaciji, Zagorju, Gradu Zagrebu te Središnjoj Hrvatskoj.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.