Početna ZG vodič Trgovine, usluge Holster – najpoželjnije sandale u Transport Footwearu

Holster – najpoželjnije sandale u Transport Footwearu

Na policama Transport Footweara osvanuo je jedan od najpopularnijih australskih brendova ljetne obuće za žene i djecu – Holster. Sa svakom novom kolekcijom, ove šuze privlače sve više poklonika, a iz  Transport Footweara ističu britansku Kraljevsku obitelj, Danii Minoque, Katie Price i druge. Cijene novih modela su od 170 kuna do 230 kuna.

Holster - 220 kuna

Holster je nastao 2000. godine u Queenslandu, a činjenica da su se osnivači tvrtke odlučili upravo za kreiranje ljetne obuće i ne čudi ako se u obzir uzme lokacija njihovog sjedišta – prekrasna australska plaža Noosa.

Holster - 230 kuna

Nadahnuta zalascima sunca, bijelim pijeskom i kristalno čistim morem kreativna dizajnerica Natalie Miller uspijeva spojiti moderno i udobno. Jednostavni modeli izrađeni su od revolucionarnog, praktički neuništivog materijala, tzv. punjenog PVC-a.

Holster - 170 kuna

U novoj kolekciji ističu se japanke i sandale koje su svojim skladnim dizajnom, upadljivim detaljima kao što su ukrasni kamenčići ili cirkoni te tipičnim ljetnim bojama – žarkim nijansama ružičaste ili plave, ali i pastelnim tonovima kao što su boja pudera i zemljane nijanse. Za nepretenciozna izlaske, šetnju plažom ili gradskom rivom, upravo su savršene.

Holster - srebrne 220 kn, crne 230 kn

Više informacija potražite na službenoj Facebook stranici Transport Footweara www.facebook.com/transport.footwear.hr.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here