Početna Događanja Hokejaši Medveščaka na Cvjetnom predstavili nove ružičaste dresove

Hokejaši Medveščaka na Cvjetnom predstavili nove ružičaste dresove

769
0

KHL Medveščak i vjerni klupski partner Podravka već drugu godinu zaredom na jedinstven način obilježavaju Ružičasti listopad – međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke. Naime, nakon što su prošle sezone bili prvi hrvatski sportski klub koji je u humanitarnu svrhu promijenio boju svojeg dresa, Medvjedi ove godine nastavljaju u istom ritmu posvećujući zadnju listopadsku utakmicu ovoj akciji. Tako će zagrebačka publika 30. listopada kada u Zagreb dolazi ruski hokejski klub Lada iz Toljatija imati priliku uživati u još jednom hokejskom spektaklu te bodriti svoje ledene heroje koji će specijalno za ovu priliku ponovo nastupiti u ružičastim dresovima. Dresovi će potom biti prodani na aukciji, a sav novac biti doniran udruzi “Sve za nju”.

No, iako je utakmica tek za tjedan dana, ružičasti dresovi su u Dom sportova stigli već jutros gdje su ih igrači Medveščaka sa suprugama dočekali, odjenuli i u njima se uputili na Cvjetni trg  kako bi se priključili „Spriječimo, liječimo, podržimo – pridruži se” događaju te pomogli Udruzi Sve za nju promovirati važnost istraživanja i prevencije raka dojke. Osim što su se u svojim novim ružičastim dresovima družili i slikali s navijačima, zagrebački Medvjedi su prodavali i potpisivali posebnu seriju ulaznica otisnutih ružičastom tintom. Sav prihod od prodaje ulaznica ide udruzi „Sve za nju“, a svaka žena koja kupi ulaznicu dobila je i voucher za besplatni onkološki pregled.

Igraci koji su sudjelovali na eventu na Cvjetnom: Tuukka Mantyla sa suprugom, Nathan Perkovich sa zarucnicom Becky, Stefano Giliati sa zarucnicom Linom, Tom Zanoski sa djevojkom Mihaelom, novi igrac Alexandre Bolduc sa suprugom Sky, Patrick Bjorkstrand, Gasper Kroselj i Adam Deutsch.