Početna Vijesti Business Hitno se traže radnici u Zagrebu i okolici

Hitno se traže radnici u Zagrebu i okolici

327
0

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Visage Technologies jedna je od najbrže rastućih visokotehnoloških tvrtki u Švedskoj. Bavi se industrijskim rješenjima za računalno prepoznavanje lica i ima oko 60 zaposlenika u Hrvatskoj. Iz tvrtke traže voditelja poslovnog razvoja (m/ž), voditelja prodaje (m/ž) te inženjera za istraživanje i razvoj – Computer Vision (m/ž) u Zagrebu. Svojim zaposlenicima nude konkurentnu plaću, proviziju, fleksibilno radno vrijeme, putovanja, tečajeve i još mnogo toga. Zvuči zanimljivo? Prijavite se!

Energo-Tehna d.o.o. širi svoj tim i traži cjevara (m/ž), bravara (m/ž), te zavarivača (m/ž) u Sesvetskom Kraljevcu. Nude se stimulativna primanja u iznosu od 6.000 do 10.000 kuna. Poslodavac osigurava ugovor na neodređeno i pokriva troškove prijevoza. Prednost imaju mlade osobe tehničke struke. Dodatno tehničko osposobljavanje bit će na teret firme. Za prijavu kliknite ovdje.

Poduzeće Ziegler je proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina. U Hrvatskoj djeluju od 2000. godine i zapošljavaju preko 250 djelatnika. Zbog povećanja obujma posla i potreba razvoja svojeg tima traže projektanta – inženjera elektrotehnike (m/ž) i to za rad u Kutini i Zagrebu. Traži se VSS ili VŠS, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu. Poželjno je minimalno 2 godine radnog iskustva. Kandidat mora znati programirati u C-u. Očekuje se snalažljivost pri kompleksnim i stresnim situacijama te kolegijalnost i spremnost na timski rad. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za vođenje projekata, projektiranje vatrogasnih vozila, izradu konstrukcijskih rješenja, nacrta i ostale potrebne dokumentacije te za obavljanje drugih srodnih poslova. Želite raditi u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima? Kliknite na link za prijavu.

posao.hr za klijenta iz Zagreba traži voditelja skladišta (m/ž). Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za raspoređivanje i koordiniranje radnih zadataka unutar skladišta, brigu o skladištenju robe, organizaciju isporuke, planiranje rasporeda za vozače. Očekuju vas stimulacije prema ostvarenim rezultatima te dodatna usavršavanja. Direktno ćete komunicirati s upravom zbog čega dolazi do brzog donošenja odluka. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za više informacija i prijavu.

Poznati maloprodajni lanac kioska iNovine traži prodavača (m/ž) u Zagrebu. Idealan kandidat je ljubazna i dinamična osoba, izvrsnih komunikacijskih vještina, spremna na timski rad. Očekuje se znanje engleskog jezika te jedna godina radnog iskustva. Ovaj natječaj otvoren je do 24.06. Prijavite se odmah.

Intergrafika TTŽ d.o.o. zapošljava dostavljača (m/ž) i djelatnika za rad u grafičkoj doradi – knjigovežnici (m/ž). Mjesto rada je grad Zagreb, a rok prijave 30.06. Poslodavac nudi stalan radni odnos te nagrade za dobar učinak i zalaganje. Traže se snalažljive, profesionalne i odgovorne osobe. Sve ostale detalje ovih natječaja možete pronaći na poveznici.

KFC zapošljava djelatnika za rad u restoranu (m/ž) u Zagrebu. Traži se fleksibilan i odgovoran kandidat, spreman na timski rad. Prethodno radno iskustvo nije potrebno. Poslodavac će educirati kandidata za rad. KFC uz stabilna primanja osigurava i isplatu dodatne stimulacije na plaću, ovisno o učinku. Želite se pridružiti ovom rastućem timu? Prijavite se ovdje.

Medika je najstarija i vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, čija je temeljna djelatnost prodaja i skladištenje te distribucija humanih i veterinarskih lijekova, medicinskih proizvoda, opreme i stomatoloških pomagala, dijetetskih, kozmetičkih, higijenskih i drugih proizvoda namijenjenih zdravstvenom tržištu. Medika postavlja nove standarde u kvaliteti usluge, čime je zadržala titulu tržišnog lidera preko pet desetljeća. Iz poduzeća šire svoj tim i traže stručnog suradnika na poslovima javne nabave (m/ž) u Zagrebu. Radit ćete na poslovima u području javne nabave prema Zakonu o javnoj nabavi NN120/16, prikupljanju i pripremi cjelokupne dokumentacije za izradu ponuda, praćenju zakonskih regulativa i propisa te ćete odrađivati druge srodne poslove. Traži se SSS zdravstvenog ili općeg smjera. Prednost imaju kandidati koji imaju radno iskustvo na poslovima javne nabave. Poželjno je napredno znanje rada u programu MS Office. Očekuje se da ste odgovorni, precizni i točni pri rješavanju radnih zadataka. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 23.06. možete pronaći na linku.

Rineo dizajn d.o.o. traži djelatnika u računovodstvu (m/ž) u Zagrebu. Nude redovna i sigurna primanja, godišnju nagradu ovisnu o duljini rada i zalaganju. Minimalna tražena razina obrazovanja je SSS. Poželjna je jedna godina iskustva rada u računovodstvu. Kandidat mora imati napredno znanje korištenja MS Office-a. Iz poduzeća očekuju da će se na natječaj javiti vrijedne i odgovorne osobe, koje su sistematične i pedantne. Rok prijave je 29.06. Ako ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Imate priliku postati dijelom uspješnog SofaScore tima koji putem svoje aplikacije donosi sportske rezultate i sportsku statistiku za 20 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Iz poduzeća traže Senior iOS Developera (m/ž) u Zagrebu koji će sudjelovati u održavanju i razvoju aplikacije, raspisivati nove zahtjeve u Swiftu, implementirati nove funkcionalnosti, pregledavati postojeće funkcionalnosti aplikacije pisane u Swiftu te u programskom jeziku Objective-C. Od kandidata se očekuje da ima minimalno 3 godine iskustva. Ako vas zaposle radit ćete u zdravom i otvorenom okruženju koje se kontinuirano razvija, unapređuje i istražuje nove tehnologije. Zvuči kao posao iz snova? Za prijavu kliknite na link.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!