Početna Događanja GRAFFITI TEČAJ za osnovnoškolce u suradnji s Mirom Modulom Petkovićem

GRAFFITI TEČAJ za osnovnoškolce u suradnji s Mirom Modulom Petkovićem

63
0

OMart, obrt za kreativne usluge u suradnji sa Street art umjetnikom i kaligrafom Mirom Modulom Petkovićem provodi Graffiti tečaj za djecu osnovnoškolce u svibnju!

Na prvom susretu djecu ćemo povesti na Street art turu, na kojoj ćemo im otkriti prekrasne murale u centru našeg grada! Nakon terenskog susreta, na druženjima subotama ujutro u dvorištu mog umjetničkog ateljea djeca će pod mojim vodstvom izraditi svoj graffit na platnu, bombastične stickere i za kraj nacrtat će i pravi graffit sa sprejevima na zidu!“, navodi Miro Modul Petković, voditelj tečaja, Street art umjetnik i kaligraf.

„Jako se veselimo približiti djeci Street art umjetnost, kao i educirati ih o potrebnim vještinama za izradu murala i usmjeriti na koji način mogu kroz svoju kreativnost pridonijeti uljepšavanju grada kroz ovu vrstu umjetnosti. Sve aktivnosti predviđene su na otvorenom, što nam je svima potrebno nakon ovog dugog perioda intenzivne digitalizacije!“, navodi Melita Omeragić, vlasnica OMart organizacije, kiparica i waldorfska pedagoginja.

GRAFFITI tečaj za djecu osnovnoškolce sastoji se od 4 susreta na kojima obrađujemo različite teme i niz tehnika:

  1. STREET ART TURA(terenska radionica) – U ovaj svijet uvest ćemo te kroz turu ulicama našeg grada! Uz ekipu graffitera koja će te voditi otkrit ćeš prekrasne murale u centru našeg grada te naučiti dodatna pravila ove subkulture, kao i tehnike i razne načine izrade murala!
  2. GRAFFIT NA PLATNU – Izradit ćeš svoj graffit na platnu koji možeš ponijeti sa sobom!
  3. NALJEPNICA (STICKER) –Izradit ćeš nove bombastične stickere sa svojim umjetničkim imenom!
  4. GRAFFIT NA ZIDU – Šećer na kraju! Nacrtat ćeš pravi graffit sa sprejevima na zidu!

Za prvi susret predviđena je terenska radionica, a preostali dio tečaja odvija se u dvorištu umjetničkog ateljea.

Prijave i informacije na: [email protected]

Telefon: +385 (0)91 5021727, OMart, kreativne usluge, vl. Melita Omeragić

https://omart-radionice.com.hr/