Početna Vijesti Politika Gradsku skupštinu trese predizborna groznica

Gradsku skupštinu trese predizborna groznica [Video]

Spread the love

Premda je do lokalnih izbora 7 mjeseci, Gradsku skupštinu trese predizborna groznica.

Margareta Mađerić (HDZ) navela je kako je Bandić 12 godina bio najbolje što su iz SDP-a mogli ponuditi i kako dan-danas podržavaju njegovu politiku što dokazuju svake godine izglasavanjem proračuna poručujući im da vlast zbog vlasti ne vrijedi puno.

“Hoće li na izborima pobijediti učitelj ili učenik ili pak HDZ, vidjet ćemo”, rekla je i dodala da SDP treba smoći snage i reći da je odgovoran umjesto da sukobe i netrpeljivosti s Bandićem prebacuje preko njihovih leđa.

Raspravu je prekinuo Jurica Meić (SDP) rekavši kako je prerano i neproduktivno ući u predizbornu kampanju kad je do izbora još šest-sedam mjeseci.


Gradonačelnik Milan Bandić odgovorio je zastupnicima koji ga kritiziraju te ih je pozvao da budu korektni kada spominju njegovo ime i kandidaturu na izborima.


“Vidim da se muća u ustima mojim, natječe kandidatura i spominje ime gradonačelnika Milana Bandića, dajte me pustite na miru”, rekao je gradonačelnik.


Prije tri godine izašao sam iz SDP-a i odabrao svoj put, ali nisam manje socijaldemokrat nego prije. To je moj izbor i poštujte to”, poručio je Bandić gradskim zastupnicima.

Dodao je i da ni s kim nije u političkom sukobu. “Izgradnja fontana i uređenje Cvjetnog trga su moja gradonačelnička vizija. Možda bi vi izabrali nešto drugo, ali nemojte mi govoriti da nešto radim protuzakonito”, kazao je Bandić i izrazio čuđenje zbog optužbi oko uređenja zagrebačkog središta kad su ga, kazao je, prije isti optuživali da je “ruralni tip”.


”Milan Bandić se drznuo da uredi dvije fontane u milijunskom Zagrebu na vratima Europske unije”, rekao je gradonačelnik, komentirajući izgradnju fontana i uređenje Cvjetnog trga, i zaključio ”Zašto ste vi protiv toga? Ma vi ste protiv toga jer sam ja za to”.


www.infopunkt.tv

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here