Početna Moj Zagreb Novosti Gradonačelnik čisti ispred svog ulaza i poziva sve Zaprepčane da učine isto...

Gradonačelnik čisti ispred svog ulaza i poziva sve Zaprepčane da učine isto [Video]

Gradonačelnik Milan Bandić je pozvao građane da očiste snijeg ispred svojih ulaza.

Gradonačelnik Grada Zagreba je danas sa svojim sustanarima čistio snijeg ispred zgrade u kojoj živi ujutro u šest sati prije trčanja te oko 15 sati.

Društvo mu je pravio i njegov zlatni retriver Rudi.


Obzirom da je tijekom jedne noći ponovno palo preko 40 cm snijega, gradonačelnik je zamolio građane poznije dobi da ne izlaze bez krajnje potrebe. Također je apelirao na građane da se koriste javnim prijevozom ako ikako mogu te da očiste ispred svojih ulaza.

”Ovo ima obilježja elementarne nepogode ali mi ju nećemo proglašavati” izjavio je gradonačelnik dok je sa susjedima čistio snijeg ispred zgrade u kojoj živi.

Predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović je najavio ponovni popodnevni sastanak stožera Zimske službe te mogućnost da će doći do proglašenja elementarne nepogode, ako padaline ne prestanu.

U 19 sati je sjednica zimske službe nakon koje će se znati više informacija.

2 Komentari

  1. Naš vrijedni gradonačelnik bi morao znati da njegov lijepi i dragi pas Rudi (iako može bit’ neopasan) nesmije biti vani na javnoj površini bez lajne i povodca.
    Nas obične građane sa još manjim (i bezopasnijim) pesekima stiže (pre)skupa kazna. A on se nebrojeno puta pojavljuje na isti način s tim prekršajem i što je onda to? Kakva je to poruka narodu? Kakvi li se sve onda prekršaji rade kad nema kamera i javnosti? Pitam se pitam…
    LP
    Jakov

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here