Početna Moj Zagreb Novosti Građani gađali Bandića grudama!

Građani gađali Bandića grudama! [Video]

Gradonačelnik poriče potporu HDZ-a i pritom ističe kako su njegov jedini parner na lokalnim izborima, ipak – sugrađani.

U organizaciji Crvenog križa Grada Zagreba i Soundset Plavog radija zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sudjelovao je u subotu, 26. siječnja, kao što je i obećao prilikom čišćenja snijega prošli tjedan, u humanitarnoj akciji – grudanju, čiji je prihod namijenjen za beskućnike smještene u Kosnici.

Cijena grude je bila pet kuna, a građani su osim gradonačelnika mogli pogoditi i voditelja Soundset radija Daniela Bilića te Batmana.


Gradonačelnik je i sam kupio koju grudu te gađao ostale u ”kavezu”. Skupilo se oko 4000 kuna koji idu za hranu i higijenske potrepštine beskućnicima.

Zdenko Mlinar pomoćnik ravnatelja Crvenog križa, rekao je kako je novac namijenjen beskućnicima smještenim u Kosnici te kako je skupljeno oko 4000 kuna.


O tom koliko je ovo predizborna kampanja, gradonačelnik Bandić je opet inzistirao na tom kako ona to nije, a pritom je rekao da mu grude ne smetaju jer njega stalno gađaju.


Na novinarsko pitanje da li ga podupire HDZ, rekao je kako su jedini njegov koalicijski partner, ipak – sugrađani.

”Ja radim svoj posao svaki dan već 12 i pol godina, a bit će tako i ubuduće” rekao je gradonačelnik i dodao kako je uvjeren da će građani to znati cijeniti.

www.infopunkt.tv

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here