Početna Mozaik ‘Gotham City’ u centru Zagreba

‘Gotham City’ u centru Zagreba

1254
0

Subotnja noć u zagrebačkom klubu Johann Franck okupila je mnoštvo maskiranih posjetitelja željnih dobrog provoda povodom Noći vještica, popularno zvane Halloween.

Za tu je prigodu Johann Franck dobio obrise Gotham Citya, Jocker i Pingvin (Aldo Morro i Don Tom) zavladali su DJ pultom, a poznata lica sakrila su se pod maskama legendarnih heroja i zlikovaca iz filmova o Batmanu.

photo by Zvonimir Mihaljak

 

Iako inače sretno zaljubljeni, voditeljica Korana Gvozdić, i komičar Ivan Šarić, na jednu su večer postali najveći suparnici. Korana je plijenila pažnju u liku Otrovne Ivy, a Ivan Šarić je utjelovio Batmana, zaštitnika Gotham Citya. Među poznatim ‘zlikovcima’ pronašli smo i glumca Antonija Franića prerušenog u lik Enigme, a na partyju su se zabavljali i Tomo Johannes in der Mühlen, Nevena Rendeli te Hrvoje Šalković.

Korana Gvozdic, Don Tom, Ivan Šarić, Aldo Morro, Antonio Franić, Tomo RIcov photo by Eya Photography

Ovaj originalni Halloween party privukao je mnoštvo maštovito zamaskiranih posjetitelja u Johann Franck, a najbolji od njih za svoj trud su i nagrađeni, i to novim Coolpad smartphone uređajima, koji će se uskoro naći na hrvatskom tržištu.