Početna Moj Zagreb ZG Holding Gosti otkrili Hostel Arena

Gosti otkrili Hostel Arena

2140
0

Hostel Arena (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)Već od 95 kuna cijena je noćenja s doručkom u Hostelu Arena kojim upravlja Holdingova Podružnica Vladimir Nazor. Riječ je o najpovoljnijem smještaju u Zagrebu koji su već otkrili mnogi gosti pa se hostel ovih dana popunjava bez poteškoća. Samo u lipnju je 2600 noćenja, a i ni u srpnju neće biti manje gostiju. Dapače, očekuje se rad s punim kapacitetom.

Popunjenosti Hostela Zagreb pridonose sportske i kulturne manifestacije čiji sudionici rado uzimaju smještaj upravo u hostelu pored Arene Zagreb.

Gosti stižu sa svih strana, nerijetko i iz inozemstva. Za Trajanja 8. međunarodnog folklorni festival djece i mladih puni pansion u hostelu koristi oko 160 mladih folkloraša iz Poljske, Norveške, Makedonije, Slovačke i Hrvatske, dok ih je na objedu i večeri tristotinjak.

Sljedeći tjedan dolazak je najavilo je tristotinjak gostiju iz nogometnih klubova BiH i Hrvatske. Krajem mjeseca, odnosno 27. lipnja hostel će ugostiti kajakaše koji dolaze u Zagreb na sedmodnevno svjetsko prvenstvo.

Hostel raspolaže sa 117 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Svaka soba ima kupaonicu s tušem i wc-om, što hostel Arena svrstava u najvišu kategoriju hostela. Raspolaže i parkiralištem za osobna vozila i autobuse, a od Arene je udaljen tek 200-njak metara.

Hostel Arena na stranici Holdingove Podružnice Vladimir Nazor

Ostale informacije o hostelu mogu se pronaći na novoj web stranici Podružnice na www.nazor.hr, a ponešto i na našim stranicama:

FOTO: U Hostelu Arena noćenje već za 99 kuna