Početna ZG vodič Trgovine, usluge Godina dana rada turističkog projekta ‘Planet Croatia’

Godina dana rada turističkog projekta ‘Planet Croatia’

Spread the love

Planet Croatia je prvi hrvatski turistički news portal, koji 365 dana u godini uz dnevne vijesti, dokumentarne filmove i fotografije promovira turističku ponudu i ljepote naše zemlje. Cilj je domaćim i stranim turistima pokazati što Hrvatska nudi i zašto je tako atraktivna, zanimljiva i posebna.

Turistički projekt Planet Croatia u svibnju slavi svoju prvu godinu rada.

Inspiriran kulturnom baštinom, prirodnim ljepotama i netaknutom prirodom Hrvatske, Planet Croatia je rođen da čitateljima web portala (www.planet-croatia.com) i gledateljima istoimene turističke emisije pruži bezbrižnost, jednostavnost i avanturu na putovanju kontinentalnim i morskim dijelom Lijepe Naše.

Predstavljanjem turističke ponude i ljepota naše zemlje žele pokazati da turizam nije samo ljeto i more, već da i unutrašnjost Hrvatske ima mnogo toga za pokazati, kako domaćim tako i stranim turistima. Iz tog su razloga krenuli u taj projekt i snimanje emisije Planet Croatia.

Na inovativan i zanimljiv način sugeriraju kako najbolje iskoristiti slobodno vrijeme, koje destinacije posjetiti te kako turizam izgleda iz kuta naših junaka i protagonista emisije – prosječne hrvatske četveročlane obitelji. U središtu svake priče je putovanje simpatične obitelji, čiji se odlazak u novu turističku destinaciju pretvara u svojevrsnu avanturu, koja zabavlja ne samo sudionike projekta već i  gledatelje. Produkt njihove pustolovine su zanimljive priče o hrvatskom turizmu koje gledateljima iz tjedan u tjedan donose u emisiji, na regionalnim televizijama diljem zemlje.

Sinergijom, turističkim web portalom i emisijom, željeli su stvoriti zaokruženu sliku o našoj prekrasnoj zemlji, ne samo za strane posjetitelje, već i za sve nas ovdje, a želja im je to činiti i dalje. S vjerom da je ovaj projekt svojim konceptom i idejom dobar putokaz za promociju Republike Hrvatske kao atraktivne destinacije, svojim bogatim sadržajem projekt Planet Croatia pruža za svakoga po nešto.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here