Početna Vijesti Sport GNK Dinamo: Borna Sosa potpisao profesionalni ugovor

GNK Dinamo: Borna Sosa potpisao profesionalni ugovor

2133
0

Svečano je bilo danas u Plavom salonu GNK Dinamo gdje je višegodišnji ugovor s klubom potpisao Zagrepčanin Borna Sosa, sjajni bočni igrač i kapetan fantastične generacije “zlatnih” kadeta koja je 2013. osvojila prvo mjesto na Nike Premier Cupu u Manchesteru.

“Presretan sam i teško mi je uopće trenutno naći riječi kojima bih opisao osjećaje. U Dinamu sam od svoje osme godine, Dinamo je moj klub i oduševljen sam što mi je pružena ovakva prilika. Na meni je nastaviti raditi, svaki dan davati sve od sebe i kada dobijem priliku napraviti sve da je što bolje iskoristim”, izjavio je u jednom dahu mladić koji će za nekoliko dana proslaviti sedamnaesti rođendan.

Borna je rođen u Zagrebu, odrastao je u Prečkom, a u Dinamo je došao s 8 godina. Talentirani mladić prošao je sve uzraste našeg kluba, igra na poziciji lijevog bočnog, a osim sjajnih igračkih osobina treneri i suigrači koji su s njim radili već godinama hvale Bornu i kao osobu. Mladić je već igrao i za prvu momčad kada je ekipa u listopadu gostovala na turniru u Vukovaru.

“Borna je tip modernog bočnog igrača, odličan u fazi obrane i napade, a o njegovim ljudskim kvalitetama dovoljno govori što nosi kapetansku traku. On je svakako budućnost našeg kluba, a nastavi li se ovako razvijati i vrlo bliska budućnost – riječi su voditelja Nogometne škole Dinamo Marijana Vlaka.

Borna sosa

Autor: Zagrebonline Press