Početna ZG vodič Trgovine, usluge Generali osiguranje: Želimo odvesti prvog Hrvata na put u svemir!

Generali osiguranje: Želimo odvesti prvog Hrvata na put u svemir!

2019
2

Autor:
Infopunkt.tv

let u svemir– Želimo dovesti prvog Hrvata u svemir,- izjavio je predsjednik Uprave Generali osiguranja Michele Cirieco na promociji nagradne igre “Put do svemira” koju je organiziralo Generali osiguranje sa svojim partnerima u projektu, tvrtkom American Express.

Generali osiguranje je u sklopu ovogodišnje promocije novih proizvoda autokasko osiguranja odlučilo omogućilo svim ugovarateljima punog ili mini autokasko osiguranja osobnog vozila da se u razdoblju od 18. ožujka do 31. prosinca ove godine uključe u nagradnu igru “Put do svemira”.

Realizator ovog projekta je specijalizirana agencija za space turizam Incredible Adventures. Njihov predstavnik, Greg Claxton, objasnio je da će izvučeni dobitnik biti dvadeset i treći putnik u svemir njihovom agencijom.

– Dobitnik će provesti 5 dana u obuke u SAD-u, tokom koje će iskusiti bestežinsko stanje i kretanje u astronautskom odijelu,- rekao je Claxton.

Generali raste

U želji da inovativnim rješenjima pruže dodatne vrijednosti svojim klijentima, Generali osiguranje je omogućilo svojim klijentima povrat premije od 10% u slučaju da nema šteta.

let u svemir– U vremenu kad ovakve vrste osiguranja stagniraju, mi poslujemo sa 17% rasta – istaknuo je Cirieco, dodajući kako su nakon deset godina odlučili promijeniti predvidljiv pristup marketingu.

Claxton je istaknuo kako dob uopće nije bitna dokle god osoba može proći liječnički pregled i odgovarajuću obuku. Sretni dobitnik krenut će na 30-minutni let u svemir u sub-orbitalnoj letjelici Lynx Marc 1 – letjelica prikazana na slici.

Proglašenje dobitnika glavne nagrade održat će se 25. siječnja 2011. godine na hokejaškoj utakmici u Areni Zagreb.

[infopunkt 2455&video=03 nolink]

2 Komentari

Comments are closed.