Početna Fotogalerija FOTO: Na rođendanu 100-godišnje bake Bosiljke

FOTO: Na rođendanu 100-godišnje bake Bosiljke

847
0

Kada počnemo brojati godine ili kada drugi to počnu činiti umjesto nas obično nam požele da doživimo “barem 100”. Okrugla brojka čini se tako lijepom željom, no ipak za mnoge naše drage ona ostaje samo želja. Gospođa Bosiljka Marendić ispunila je takve želje svojih najbližih – proslavila je danas 100 godina i to u društvu sina i dvije kćeri, prijatelja i osoblja iz Doma za starije i nemoćne osobe Centar i što ju je posebno ugodno iznenadilo u društvu gradonačelnika Milana Bandića.

Oko slavljenice okupilo se i puno novinara. Naravno zanimao ih je recept za dugovječnost. Kako ne čuje dobro baki Bosiljki napisali pitanja na papir i ona je na njih raspoloženo odgovorila. Smiren život, bez nerviranja i stresa, ali i bez teške hrane pridonijeli vitalnosti koju je i danas pokazala.

Bosiljka Marendić (Foto: Renato Branđolica /Medijska mreža)

Naravno, godine nose uobičajene zdravstvene tegobe no gospođa Bosiljka Marendić veselo je razrezala danas slavljeničku tortu.

Pridružila se malobrojnom “klubu” stogodišnjaka i postala treća stanarka Doma za starije i nemoćne osobe Centar čiji su rođendani troznamenkasti. U domu je već 15 godina no okružena s pažnjom, njegom i ljubavlju nema previše razloga za zabrinutost, ni za pitanja o tome što nosi sutrašnji dan.

Bosiljka Marendić (Foto: Renato Branđolica /Medijska mreža)

[nggallery id=547]