Početna ZG vodič Trgovine, usluge FOTO: Glazbenice na rođendanskom slavlju Westgatea

FOTO: Glazbenice na rođendanskom slavlju Westgatea

0

Najveći trgovački centar Westgate u subotu, 13. studenog slavi prvi rođendan pa je tim povodom pozvao Natali Dizdar, Lanu Jurčević, Maju Šuput, grupu Feminem, Žanamari Lalić i Martina Vrbos da uveličaju slavlje. Zajedničko fotografiranje već je “odrađeno” a glazbeni spektakl tek predstoji.

Rođendansko fotografiranje bilo je ovog vikenda pod kreativnom palicom Viktora Drage. Cilj je bio dočarati glamour Hollywooda. Modna stilistica Slađana Divjak djevojke je odjenula u vrhunske, izričito crvene kreacije hrvatskih modnih dizajnera. Natali Dizdar zablistala je u kreaciji Hippy Gardena, Lana Jurčević, Maja Šuput i Feminemke – Pamela Ramljak i Neda Parmać nosile su žarko crvene haljine Linee Exclusive, Žanamari Lalić pozirala je u kreaciji dizajnerskog dvojca ELFS, dok je stil Martine Vrbos najbolje naglasio Zigman.

Glazbene dive fotoaparatom je ovjekovječio Goran Matijašec.

Audi A1 čeka sretnog kupca

Snimanje fotografije je uvod je u subotnje slavlje gdje će se kao u televizijskom showu pjevačice izmjenjivati na pozornici. Njihov program počet će u 14 sati i trajat će po sat vremena. Angažirano je i nekoliko voditelja.

Cijeli rođendanski Westgate vikend je u znaku kasnonoćnog shoppinga u danima vikenda od 20 sati do ponoći uz popuste u trgovinama do 30 posto, a kod ugostitelja do 50 posto.

Najsretniji kupac otići će kući s novim Audijem A1 čije je izvlačenje predviđeno za 20 sati.

Program Westgate rođendanskih aktivnosti i događanja dostupan je na internetskim stranicama www.westgate.com.hr .

Natali Dizdar, Lana Jurčević, Maja Šuput, Žanamari Lalić, Martina Vrbos, Feminem – Neda Parmać i Pamela Ramljak

[nggallery id=237]