Početna Događanja FlixBus slavi i vodi vas na putovanja i istraživanja unutar Hrvatske

FlixBus slavi i vodi vas na putovanja i istraživanja unutar Hrvatske

93
0

“Iako smo radi novonastale situacije morali promijeniti planirane aktivnosti zadržali smo optimizam i pozitivan duh te zajedno s hrvatskim hostelima, ugostiteljskim objektima i kulturnim institucijama ušli u suradnju kako bi potaknuli mlade na putovanja i istraživanja unutar Hrvatske”, kažu nam iz FlixBusa.

Naime, u lipnju FlixBus obilježava svoj 4. rođendan u Hrvatskoj. Iako trenutno ne možemo putovati Europom, želimo dokazati da ljeto u nekim od najljepših hrvatskih gradova može biti itekako zabavno, inspirativno i avanturističko.

Kako bi razveselili svoje putnike, uz pomoć partnera, odlučili su putem Facebooka pokrenuti 4 darivanja u 4 prekrasna grada u Hrvatskoj.

U sljedeća 4 tjedna najsretniji među nama imat će priliku osvojiti putovanje i provesti nezaboravan vikend ispunjen druženjem i zabavom.

Lipanjski rođendanski ciklus započinjemo Zagrebom, a vikend paket uključuje dvije FlixBus besplatne karte, noćenje za dvije osobe u jednom od novouređenih studio apartmana Swanky Apartments Zagreb, degustaciju najfinijih craft piva uz obilazak pivovare The Garden Brewery, a za kulturno uzdizanje pobrinuo se Muzej Mamurluka.

Nakon obilaska grada, dodatno osvježenje i zabavu u odličnoj atmosferi osigurao je Pop Up Summer Garden. Nakon Zagreba, slijede Split i Zadar, a četvrti grad neka bude malo iznenađenje.

Detalji kako sudjelovati u darivanju mogu se pronaći na Facebook profilu FlixBusa.